Kaahvelii Kızlar 6+2 gebeyim ama basenlerim ve popom ayrıca bi genişledi noluyo ya bana noluyo 🙄 normalde bacakları zayıf baseni normal bi insanım. Değişti alt bölgem sizde durumlar nasıl böyle farklar var mı 😟
konak_bebegi47 Kaahvelii kız bebeklerde çok normaldir benimkide aşırı genişleme oldu şuan doğuma yakınım toparlandım doğumdan sonra egzersiz ve sporla eski fiziğine kavuşursun 😊
Happymami Kaahvelii bende kız bebeğe hamileyim yanlardan genişledim hep bacaklarım incecek karnım çıktı 😂
Oelrlrkmemdmd Kaahvelii Benimde öyle oldu 8. Haftada daha da şiştim çok bişey yemememe rağmen. Doktor kızaaa benziyor dedi
Kaahvelii konak_bebegi47 kız bebek mi geliyor yoksa 😍 Kız erkek farketmez bir oğlum var ama bilmiyorum erkekde olsa mutlu olurum ben 😊
Sarahh Kaahvelii genellikle öyle diyorlar erkek anneleri arkadan bakıldığında hamile olduğu belli olmuyormuş
konak_bebegi47 Kaahvelii doktorum söylemişti bana da genelde kız bebeklerde kalça genişliyor ve bu yüzden çatlaklar oluşabilir demişti yine de değişkenlik gösterebilir ☺️
Kaahvelii Sarahh evet ilk oğlumda böyle bi genişleme yoktu bende 😅 Bakalım bu ne çıkacak merak ediyorum 😊
Kaahvelii Happymami g.t göbek birbirine karıştı derler ya aynı o durumda hissediyorum kendimi 😅 Sağlıkla alın kucağınıza 😍
Asel2520 Kaahvelii kız bebeklerde aşırı büyüyor popo ve basen ben ilk kızımda öyle olmuştu şuan yine hamileyim kızım olacak gene aynı 😩
Kaahvelii Asel2520 Hadi ya bakalım bende merak ediyorum şimdi cinsiyeti 😊 Saglıkla kavuşalım inşallah 🤲
Kaahvelii konak_bebegi47 Benim ergenlikten kalan çatlağım var yeterince bi de bu eklenirse tamamdır 😅
Eda272780 Bende 5+5 deyim çok bir belirtim yok ama alt karnım acayip derecede şişti 😁ama içimden kız geçiyor nedense.😁 Allah’ım sağ Salim kavuştursun da kız erkek fark etmez tabi