Helvaci Merhaba 1 haftadır diyet yapıyorum açlık şekerim 100-110 arasında ama tokluk sekerim 95 e kadar düşüyor sebebi ne olabilir aclık sekerim yüksek çıkıyor
minik22 Helvaci son lokmadan 1 saat sonra o arada hiç bişi yememen lazım açlık şekerin sınırın altında ama yüksek biraz yürüyüş ekleyip gece geç saat yemek yemezsen düzene girer bence
Helvaci minik22 bana ağzına ilk attığın lokmadan tam 1 saat sonra dediler tokluk sınırın altında düşük çıkıyor
Helvaci benimmdunyamm tokluk 100-140 arası diyor verilen kagitta benim aclik 106 tokluk 95 tuhaf değil mi
Simgem1919 Helvaci benimde öyleydi canım açlık şekerim normal tokluk şekerim düşük çıkmıştı ama çok değil 2 3 sayı kadar düşüktü metobolizma hastalıklarına sevk etmişti tabi gitmedim ben ama ilerde şeker hastalığına aday olabilirsin demişti
Helvaci Simgem1919 açlık benim yüksek çıkıyor sebebini bulamıyorum acaba benide mi sevk eder insüline baslamak istemiyorum diyetle halletmek istiyorum
Helvaci Simgem1919 yok demedi yarın tekrar ölcüm yapip atacagim gece 21.21-30 gibi süt ve badem falan yiyorum sabah 9.9-30 gibi kahvaltı
benimmdunyamm Helvaci diyette akşam 7 den sonra birşey yemek yok Cok acıkma olursa sodalı ayran demişti benim diyetisyenim 7 denn sonra birşey yeme sabah ölç bakalım nasıl çıkacak
benimmdunyamm Helvaci hayır olmaz bende diyet yapıyorum şekerim olduğu için 7 den sonra yemek meyve yok acikirsan 1 avuç leblebi ve sodalı ayran
benimmdunyamm Helvaci bende aynı malesef doymuyorsun ama bir süre sonra alışıyor vücut 7 haftadan beri diyet yapıyorum ben 🥺doğana kadar da yapacam
benimmdunyamm Helvaci alır canım merak etme genellikle protein ağırlıklı beslen yoğurt süt eksik etme dene 7 den sonrs birşey yeme