Yaren00000 Kızlar 2 düşüğüm var tekrar hamile kaldım doktor önlem amaçlı oksapar yazdı önceden test yapmadım kan pıhtılaşmasi var mı diye pişmanım şimdi yapsam çıkar mı iğne kullanıyorum ve eğer kan pıhtılaşmasi çıkmazsa igneleri bırakabilir miyim çok acıtıyor gerçekten 😔
melekmommm Yaren00000 iki düşükten sonra pıhtılaşma çıkmasa bile doktor önlem amaçlı veriyor. Bebeğim sağlıklı olsun her acısına razıyım bende kullanıyorum. En başta çok acıtıyordu bu hafta hiç acımadı internetten okuduklarımı uyguladım sende öyle yapabilirsin.
Emedko Yaren00000 pıhtılaşma olmasa bile önlem amaçlı doktorlar 2 düştükten sonra kullandırıyor cnm . Bende kullanıyorum önlem amaçlı
Nermin_nur1 Yaren00000 canım benim de iki düşüğüm var bende kullanıyorum şu anda benim kanımda pıhtılaşma çıktı ufakta olsa . Doktor önlem amaçlı yazdı . Benim de bazen çok acıyor bazen acımıyor ama özel bir şey yapmıyorum her zaman ki gibi vuruyorum doğuma kadar idare edeceğiz bebişimiz için yapacak bir şey yok ❤️
bir_pasa_annesi Yaren00000 bende pıhtılaşma var ilk çocuğumda kullandım şimdi ikinciye hamileyim yine kullanıyorum dediğin gibi çok can yakıyor ama miniğimiz için değer sonu güzel olacak annesi onu düşün 🥰
Yaren00000 melekmommm evet öyle onun için herşeyi yapabilirim bu iğneyi göbekten yapıyorum bi gün çok acıtıyor bigun hiç acımıyor anlamadim acaba bende tek mi böyle sen nasıl yapıyorsun ki igneni acımıyor soylermisin bende deniyim
incisu Yaren00000 bende doğumdan sonra kullandım göbek deliğinden 3 parmak yukarı doğru etimi alıp öyle vuruyordum hiç acımıyordu bile sende öyle yap
Egoze2112 Canım korkma 3 tane kaybım var 4 . Ye hamileyim hamileyken verdim kan pıhtılaşma testini temiz çıktı yinede önlem amaçlı verdi doktorum oksapar 0,6 korkma yani ♥️
Sumiire Yaren00000 bende önlem amaclı kullanıyorum süzgec gibi oldu kollarım ama yapcak bişey yok sabretmekten başka