Gulcingezer Vogel ilmayinca hic cikmiyo canim var gbi cnku bnim negatifti saatler snra bile kuruma flan cikmadi bi kan ver
Vogel Gulcingezer evet ben de kaç kere test yaptım inanın 1.5 yıldır hep de kaset test yaptım erken gebelik hiç yapmadım. Her seferinde bembeyaz çıkıyordu t bölgesi. İlk defa böyle oldu. Yarın tekrarlayacağım testi bakalım hayırlısı🙏🏻
Vogel Cerennnn5858 çok teşekkürler yorumunuz için evet olumsuz duymak moral bozuyor ama böyle kibar söylenince bozmuyor, tecrübeli olanlardan duymak istiyorum çünkü çok sağ olun🙏🏻Umarım isteyen herkesin bebeği olur🙏🏻
Vogel Burcu0707 aslında 2 damla damlattım bir tane de böyle hava kabarcığı gibi düştü damla gibi de değil. Bir kere 3-4 damla koymuştum bozuk gibi çıkmıştı test oradan biliyorum ama bunda öyle yapmadım. Hayırlısı artık🙏🏻
Annesininportakali53 Vogel eğer bu testi bugün yaptıysan pazartesi tekrarla kuzum çünkü varsa beta degeri iki günde bir iki kat arttığı için yarın yapsan birsey değişmez ama varsa gebelik pazartesi yaparsan daha çok koyulasir hersey gönlünce olsun☺
Karkubra2772 Vogel bı çok kez benim de testim böyle çıkmıştı çok umitlenmistim ama sonuç negatifti kanda 😶 Allah’ım gönlünüze göre versin tez vakitte
Vogel Karkubra2772 benim ilk defa böyle çıktı hep tertemiz bir negatif çıkıyordu. Yarın tekrarlayacağım varsa çıkar herhalde
Asil_hatun Vogel kuruma çizgisi diyorlar ama.bende olmadı hiç pozitif ise hayalet çizgi daha çok belirgin oluyor negatif olunca da kuruyunca böyle net bir çizgi çıkmıyor bence pozitif
Vogel Asil_hatun testi görünce şok oldum çünkü bende hiç böyle çıkmıyordu hep çok net negatif tek çizgi çıkıyordu. Hayırlısı inşallah vardır da gerçekten çizgi çıkmıştır🙏🏻
duruyildizz Vogel silik çizgi var canım erken olduğu için benimde böyleydi sen yine de yarın sabah tekrar yap sonra kan vermeye git. Ama bence var bir şeyler❤️❤️
Ozlm0616 Vogel bende suan senin gibiyim canm boyle dikkatli bakarsan görunuyordu kan verdim dun hcg beta degerim.2.45 cikti sonuc negatif ama yinede bekle biraz dedi doktor hastalanmazsan yine gel dedi ama belim kopuyor agrida. Sanki hastalanacm😘
Att_mine Ozlm0616 bende öyle sandım 1.20 negatif çıktı 2 gün sonra 36 ile pozitif oldu şuan 580 değer
Vogel Ozlm0616 yaa inşallah hamilesinizdir🙏🏻 Benim de hiç belirtim yok ne adet ne gebelik. Artık yarın ne çıkacak..