Kızlar biraz toplanim öle yazım dedim. Dün kontrol diye gittik herşey normaldi nstye girdim oda normaldi ama kalp atışı biraz hızlı çıkmış bide baya hareketliydi, kalp damarında genişlik olduğu için pazartesi günü beklemeyelim hemen bugün sezeryan dedi ..bı an dondum kaldım ağladım strese girdim ani olunca panikledim hemen odaya çıkarttılar damar yolu vs derken on dk da hazrlandm..sağolsun stajyerler sakinleştirmeye calstilsr sohbet ettik spinal mi tüm mu istersin dedi ben tüm istyorm panigim korkuyorm dedim ama bebeğini görmek istemez misin diyince spinal tamam dedim kızlar belden vurulan iğne için çok korkuydm ama korkulcak kadr degldi biraz kambur durdum hemşirenin elini tuttum hemen vurdu biraz yaniyo acityor ama dayanilmicak gbi değil🌸zaten hemen vurulnca ayakların bacaklarna karıncalanma oluyor uyustumu die iğne batrdlar sonra baslyoruz dediler benim tanshon heyecandan tavan yaptı sonra düştü tekrar yükseldi flan🤭başınızda hemsreler bekliyor sohbet edyolar zaten bide yukarıdaki yansıyan ışığa bakmayın kesinlkle çünkü gozkuordu ben görür görmez hemen çevrdm kafamı siz sakin bakmayn..acı hissetmedim ama cekislerini bebeği alırken karnımı sağa sola açtıklarını biraz bastrdklarini hep hissttm ama aci sıfır sadce doknyor .on dkda bebiş ckyor zaten 🌸sonra ağladı yanağıma koydular öptüm kokladimm çok bambaşka bsy rabbim herkeze nasıp etsin inşallah bebegmde kalbinde genislk olnca kalp yerine goturduler pazrtsye kadar orda kalcakmis bende az az süt sagiyorm siringaya koyuyoruz suanlk çok az sütüm emmedigi için ama size tavsiyem kesinlkle sıcak su torbasını çantanıza koyun çok faydası oldu damla damla akmasını o sağladı 🤲🏼 normal pompalı süt sağma almistm hiç çekmedi az olnca emmeynce ..ama elektrikli istedm hastaneden o birazdha iyi alırsanız elektrikli pompa alın 🤍bide azck da olsa sütünüz geldgnde göğsünüzün ucuna çevresine sürün şifa oluyor ❤️suanlk sancm var ama çok yansada acisada yürümeye calsyorm tek skntm aklm bebiste dört gözle onu beklyorm dualarınızı eksik etmeyin Rabbim herkeze yaşatsın bu duyguyu ..çok çok zor aci veriyor ama o ağlama sesi ve opmeniz sizi kuş gbi yapıyor🤲🏼ailem yok vefat etti şuan bile bı komşu abla kalyor yanımda siz ailemden gbi oldnz hepinizi seviyorum duanızı eksik etmeyin şifası için 🖤