Zuzununannesi01 Kızlar adete yakın şeffaf akıntı gelmesi normalmi ilk defa oldu bende normalde adete yakın gelmezdi
ikicocuklubiranne Zuzununannesi01 değişebiliyor bazen yumurtlama döneminde başlar adet dönemime kadar devam eder şeffaf akıntı. Hamilelik döneminde ise daha yoğun ve daha sık oluyor. Hamilelik belirtilerimden biri buydu daha yoğun ve daha fazla şeffaf akıntı
Ddmyu Zuzununannesi01 bende çok merak ediyorum bunu normalde gelmezdi hatta kürtaj oldum olalı pek olmuyordu adete iki gün kaldı akıntım çoğaldı acaba nedendir
Zuzununannesi01 ikicocuklubiranne benimde akıntım çok fazla iki gündür ara da şeffata gelince dikkatimi çekti
Zuzununannesi01 Ddmyu belki bebiş vardır bende aralık ayında kimyasal geçirdim test yapmadan önce benimde akıntım çoktu ama ilk defa adete yakın şeffaf akıntı geldi bende anlamadım
Zuzununannesi01 Ddmyu evet canım ya bazen hiç belirti olmuyo öyle diyorlar inşallah güzel haberler alırız
Zuzununannesi01 Ddmyu ya inşallah diğer aya canım bende de yok heralde hasta olacam galiba aşılama denicez bu ay bakalım ya hayırlısıyla olur inşallah