Gizem21 33 haftalık hamileyim grip oldum oldum baş ağrısı da var boğazlarımda çok agriyor acaba ne yapsam hafifletir 🤔
Tgbabsra Gizem21 ahanda en tehlikeli haftalarda grip olmuşsun sakın yemeden içmeden kesilme meyve ile ıhlamur ile hallet İnşAllah
Baharkpln Gizem21 Aynen bende grip oldum34 haftalığım bende iştahım Yok hiç yemeği bile zorla yiyorum 😑😔
ayerya Canım öncelikle geçmiş olsun. Bence durumunu doktoruna bir danış, bazen enfeksiyon ya da iltihap olma durumunda ilerlememesi adına antibiyotikle durumu garanti altına almak gerekebiliyor. Ben de aynı durumu yaşamıştım, doktorum küçük bir gribal enfeksiyon hissettiğinde dahi hadi yatıyım belki geçer demeden haberim olmalı demişti.. Geçmiş olsun tekrardan
Gizem21 ayerya doktora gitcem ama bugün pazar yarını beklicem mecbur o yüzden ilaç kullamiyorum ne yapsam hafifler bilmiyorum 😣
ayerya O zaman pazartesine kadar bence bol meyve ve limonlu ıhlamurla bağışıklık sistemini destekleyebilirsin , diğer bitki çayları kritik biliyorsun bizler için 😊 ama grip olduğum zaman doktorum hep ıhlamur demişti bana bir tek doğru düzgün o serbest olduğu için. Ayrıca boğazını yumuşatmak için de sıcağa yakın ılık süt iç mutlaka , geçmiş olsun hemen atlatırsın umarım.