Yasemincee Başım geceden beri çok ağrıyor. Uyuyorum uyanıyorum yok geçmiyor. Gözüme vuruyor birde ağrısı. Gebelikle alakalı mı uzun zamandır bu kadar şiddetli ağrıyor.
Leylasiva21 Yasemincee benim iki gündür öyle ve üstüne kulaklarim çınlıyor ne yapacam bilmiyorum Allah şifa versin
Yasemincee Leylasiva21 geçmiş olsun canım inşallah kötü birşey değildir ya. Benim birde gözüm şişmiş gibi duruyor elimi sürdğğüm de ağrıyor. Yumruk yemişim gibi.
Leylasiva21 Yasemincee benimde gözler agiriyor ama kulaklar fena mevsim değişikliği olabilir. Tansiyona baktınız mi
Yigitinannesiyim Yasemincee Tansiyonla mı alakalı acaba dur bende bir bakayım tansiyonuma gebeligimin ilk zamanları tansiyon aleti almıştım kendime ne olur ne olmaz ölçüm yapayım diye tansiyonumda bu zamana kadar bir sorun çıkmadı ama
Yasemincee Leylasiva21 tansiyona bakmadım kulaklar niye ağrıyor acaba. İlaç içtim sabah geçti gibi oldu tekrar başladı kafamın içi uyuşuk öyle diyim
Yasemincee Yigitinannesiyim bende yok ya eğer geçmezse mecbur baktırıcam hoş ilaçtan sonra geçti tekrar başladı anlamadım ki