Narmin21 Merhaba kizlar. Ben 38+0 haftalik hamileyim. 1 hafta onceye kadar 9 kilo almistim, bu hafta 2 kilo daha aldim🤦🏻♀️ Cok moralim bozuldu. Bu 1 haftadaki kilo bebege mi gidiyor sizce yoksa bana mi?
gzdeozss Narmin21 ben toplamda 13 kg aldım doğum yapalı 5 ay olacak sadece 2 kg kaldı merak etmeyin eğer sağlıklı besleniyorsanız bebeğe gidiyordur bir de artık son günler son haftalar olduğu için vücut şişiyor ödem topluyor belki kg bile değildir yani
Narmin21 Ferda_33 Ilk hamileligimde cok kilo almistim, sonra kilolari veremedim cok. O yuzden ikincide az kilo almak istiyorum🙄
Narmin21 gzdeozss insAllah canim😊 bu aralar her gun ceviz, badam fln yiyorum, ya onlara gore, ya da odeme gore de ola bilir dogru. Simdiye kadar odemim yoktu ama simdi goruyorum ki artik var
gzdeozss Narmin21 o da olabilir bol bol su için yürüyüş yapın ödem için de bir de ben doğumdan sonra da çok su içtim hala da öyle 2 litrenin altına hiç inmiyorm galiba ondan hızlı kilo verdim
Narmin21 Biroglanannesiii Saglikla dogsun insAllah😊 ilk hamilelikde odem fln cok oluyor, ondan da ola bilir bence, dogumdan sonra verirsiniz insallah merak etmeyin🌸
Ferda_33 Narmin21 ben zaten zor veriyorum o yüzden dedim canım önceden 3 kaybım var onlarda aldığım artı vitamin ilacı çok kullandım ondan dolayı 18 kilo aldım tspora başladım tam 10 kilo verdim derken ćok şükür hamileyim bakalım olmadı yine spor 😊