Meryemcan72 Kızlar iki cinsiyete de canı aynı şeyleri çeken oldumu merak ediyorum tecrübeli anneler yazsın bakalım 😄
Humayun02 Meryemcan72 İkinci cinsiyeti bilmiyorum ama ilkim çok rahattı ha bire yerdim bunda ağzıma ne alsam midem bulanıyor kusmalar oluyor herşey acı geliyo ne acı ne eksi ne tatlı yiyemiyorum ama ilkinde gayet iyiydi cinsiyet farklı olabilir mi diye düşünüyorum bende
Tontikannesi Meryemcan72 oğlumda tatlıya düşkündüm kızımda özellikle ilk aylar hep ekşili şeyler istedim bol limonlu salatalara aşerdim😀 klasik yani yedim tatlıyı doğurdum oğlanı yedim ekşiyi kızda doğacak birkaç aya inş:)
Melis2015 Meryemcan72 aşırı derecede 4ay kusmam wardi hep ekşi seyler canimm cekerrdi ve oğlumuz olacak bnce asermekle alakası yok bana herkes kızın olacak diyordu ekşi asermem ve kusmam yüzünden
Tatlisannedilekk Meryemcan72 1tane oğlum var ona hamileyken deli gibi tatlı yemiştim, şimdi 2.oğluma hamileyim ilk 4ay sürekli ekşi yedim ama birden tiksindim ekşiden 1aydır hep tatlı yiyorum sürekli tatlı yiyesim var🤤
Parafin Oğlumda et sakatat yedim bunda yine aynı şekilde ama extra peynire ve ayrana çok düştüm birde meyve yedim ama et yine vazgeçilmezim bir oğlum var doktor %60 kız dedi buna bence de kız bulantım çok az oldu oğlumda kusmaktan ölürdüm
Yesim96 Parafin herkesin hamileliği farklı oluyor bende daha mide bulantısı ne bilmem benimde çok rahat geçiyor hamileliğim oğlum olcak😂
Humayun02 haziransekiz galiba bizimde öyle olacak usg cinsiyet tahminlerinde oğlan dediler bakalım ilki de oğlan oğluma soruyorum kız mı erkek mi düye eykek diyo 🤣 sağlıklı olsun da kız çocuklarını çok seviyorum diye galiba nasip olmuyor haftaya belli olacak büyük heyecan var ilkinden daha çok hemde 🙏
haziransekiz Humayun02 benim de ilkinden çok heyecan var bunda cinsiyet için diyorum 😇 kaç yaşında oğlun 🥳
Humayun02 haziransekiz oğlum 2.5 yaşında fikirleri değişti ama şu an anne ada bebek diyo 😅 ada en sevdiği komşu kızı bir ay Ali eykek diyordu şimdi ada diyo ☺️