Denizzz-34 31+4 deyim karnım aşırı ağrıyo yaklaşık 2 saattir sol boşluk tarafımada vuruyo rahmim zonkluyo kalçamada vurmaya başladı sizce acile gitmelimiyimmm
Mavistez Denizzz-34 bende 32+2yim bı kacgundur bu sıkıntıyı yaşıyorum bende ama gitmedim daha hastaneye yani bebeğin hareketlerini takip ediyorum oynuyor diye endişe etmedim yeri daralıyor oyuzden canımız yanıyor birazda diye düşünüyorum
Merve234 Denizzz-34 bebek büyüdüğü için diye düşünüyorum benimde göğüskafesimde aşırı baskı var. Nefes almakta zorlanıyorum
OzlemmAy22 Denizzz-34 Denizzz-34 merhaba canım 35+1 deyiz erken doğum riskim var birkaç gün önce senin bahsettiğine yakın sancılarım vardı yalancı kasılmalar diyordum ama hiç göz ardı etmemek lazım. Muayene zamanım da gelmişti nst de sancılarım çıktı şuan evde yatış verdi dokturum ilaç kullanıyorum. Kesinlikle acile gitmelisin ve çok stres yapma bebeği etkiliyor biliyorsun. Sakin ol herşey olacağına varır sen hazırlan hemen acile git canım
Denizzz-34 Bende bekledim geçer diye ama geçmiyo şiddetleniyo gündüzde vardı ama bu kadar değil hareket ettikçe benim canım daha çok acıyo zaten geçmeyen bi ağrı var
Denizzz-34 Çok şükür bi sıkıntı yok kızım gayet iyiymiş idrarımda enfeksiyon varmış o ağrı yaparmış ilaç verdi düzelecek inşallah 🙏