Duygu210 Kızlar benim gibi gündüz vakti zamansız uykusu gelen akşam öğle ikindi demeden uyuyan ve geceleri uyuyamayan var mı 😞 ay çok stres yaptım ya bi teyze dedi ki geceleri uyumazsan çocugun da uyumaz ben napim dayanamıyorum ki gündüz dalıp gidiyorum gece de böyle uykum kaçıyor. Süt içemiyorum 😞 başka öneri 🙏🏼
Elenafra Duygu210 ah ben bu saatte oldu uyanığım, akşam haberlerini izlerken uyumaya alıştım 9 10 gibi kalkıyorum , uykumu almış oluyorum sabahı sabah ediyorum yatakta. Gün içindeki uykuyu ortadan kaldırmazsak böyle gidecek gibi görünüyor
Syd160531 Duygu210 benim huzursuz bacak sendromumdan ötürü uyuyamıyorum doğuma az bir kaç günüm kaldı hala yatamıyorum uykusuzıluk nedir çok iyi biliyorum aynı sabah öğlen idare ediyorum ama geceleri başlıyor bu illet 🥺🥺
Yigitinannesiyim Duygu210 Uyku düzenim çok bozuldu bende ayarlamaya çalışıyorum son haftalar o yüzden olabilir diye düşünüyorum sizin kaç haftalik
Duygu210 Elenafra ah canımm rabbim yardımcımız olsun 4 gibi dalmışım ben de aksi gibş acıkıyorum kilo alacağım ondan endişeleniyorum
Merryy44 Elinizden geldiğince uyuyun uyku depolanan bişey değil ama doğum yaptım 2 günde toplasanız 1 saat uyku yok keşke uyku elime geçse:)