Cigilipub Kızlar merhaba, 4 aylık hamileyim akıntım git gide artıyor doktor iç çamaşırını sürekli değiştir dedi ama artık çamaşır yetiştiremiyorum, sizler nasıl başa çıkıyorsunuz bu durumla kullandığınız bir ürün ya da farklı bir yöntem var mı
Klcaysgl Cigilipub benim de öyle hatta fazla zorlarsam iş yaparken cok fazla geliyo idrar yapmiş gibi çamaşır dayanmiyo 🙄
Bhravsar Cigilipub maalesef yok bende de aynı durum var geçmiyor artıyor sürekli çamaşır değişmek zorunda kalıyorum bu da sinir bozucu bi durum oldu Pamuklu bezler kestim onları kullanıyorum artık onları değiştiriyorum sürekli 🙈🤷♀️
TekinSahra44 Cigilipub ben gazlı bez aldım metreyle sarılanlardan sonra kesitim yıkadım ütüledim onu kullandım benimde 4 ayda başlamıştı ve şuan 9 ayın içindeyiz halen var ve çok artıyo zaman geçtikçe ve gazlı bez hem temiz oluyo hemen bir sabunla elimle yıkıyorum atıyorum peteğın üstüne kuruyo ütü yapıp kılanıyorım günlük pet sakın kullanmayın o kaşıntı yapıyo çok ve akıntıyı mantara dönüştürüyo geçmiş olsun
Grenpeopl Cigilipub ben pamuklu bezler diktirdim kimi zaman onları değişiyorum kimi zaten iç camasırımı ortalama günde 4 kez değişiyorumdur arada 3 falan da bez değişimi günlük ped zararlı imiş ve mantar olmasın diye kuru tutmak gerek canım bez tavsiye ederim
Bfbelss_92 5 ay bitiyor nerdeyse hala devam canım ben birde fitil kullanıyorum ondan dolayı da daha fazla oluyor sürekli iç çamaşırı+ peçete koyuyorum sürekli peçete değiştiriyorum ne peçete nede iç çamaşırı yetişmiyor