Hafize3536 Merhaba ben 26+2 haftalığım bir kaç gündür karnımda kalp ritmi gibi bir atış var acaba tebrübeli anneler bunun ne olduğunu acıklarmı kalp atışı gibi kücük kücük ve 10 dakka sürüp gidiyor 🙏🏻🙏🏻
Ccaannsseell Hafize3536 hıçkırık canım o korkmana gerek yok. İlerleyen haftalarda daha fazla hissediceksin 😁 34+2′yiz sadece bugün 3 defa hıçkırık tuttu bebişimi 😍 ciğerleri geliştiği için ilerleyen haftalarda daha sık oluyor😍
Deniz9306 Hafize3536 benimde il gebelik. Herşeyi araştırıyoruz ilk olunca böyle. Hemen korkuyoruz🤦🏼♀️ Bendede bebek toplanınca korku basıyo. Kasılmamı acaba diye. Karnım sertleşiyor geriliyo yada bi taraf toplanıp böyle yükseliyor. Normalmi anlamadım
Hafize3536 Deniz9306 bendede oluyor bir tarafta toplanıyor sonra taş gibi oluyor o taraf seniyorum hemen orayı kendiliğinden gidiypr normaldir galiba🤣
Aysh89 Benim de öyle 20 haftalık oluyorum minik minik karnımın altında kelebek kıpırtısı gibi bişeyler hissediyorum ilk gebeliğim bnde anlamıyorum neler oluyor içerde
Hafize3536 Aysh89 ilk tekmeleri öyle oluyor bende 19 haftada hissettim az az dokunuyor gibi allahum sen 25 haftaya gel karnından cıkıcak gibi tekme tokat seni uyutmaz🤣 benim kız yaramaz cok güzel duygu
Hafize3536 Ccaannsseell oh doğuma az kaldı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim evlatlarımızı🥰
Ccaannsseell Hafize3536 evet canım sağol amin inşallah 🤲😍 Tüm hamişler sağlıkla sıhhatle kucağına alsın bebişini inşallah 🤲😍