gulcanpoyraz 35+5 deyim erken doğurma riskim var nasıl olacak hiç düşünmemiştim artık uykular kaçırıryor bebeğim sağlıklı olsunda gerisi hallolur diyelim sizlerde nasıl durumlar pat diye beklemediği an bebişine kavuşn var mı
Melike gulcanpoyraz Kontrole diye gidip doğuma alınmıştım 🤭 Allahım sağ salim sağlıkla kavustursun İnşallah sizi 🥰
OzlemmAy22 gulcanpoyraz Ah kaderdaşımı buldummm 🥲🥲 bacımm bende aynı durumdayım erken doğum riski ile 35+2 deyiz evde yatış ve ilaçlarlayımm. Benim paşa baş aşağı normal doğum pozisyonununda tabi daha çatı muayenesi olmadığımız için belli olmaz
SutlacimiYedimmiBen gulcanpoyraz bnde ilk dogumumu tam senin haftandayken yapmistim çok şükür saglikla almistim kucağıma normal dogumla ikinci benim için çok kolaydi masallh 3 saat evde sanci cektim gittiğimde direk doguma alindim 15dkda doğdu yavrum 😁
Esraliiii Tek başına gittim doğuma dogurana kadar da elimdeydi tel kocama yaziyirdm köye gitmişti ona olan sinirimden anlamadım bile geldi hemen kızım soğuk kanlı olun herbturlu çıkacak bebek kendinizi kasmayın yormayın hiç🖤
gulcanpoyraz OzlemmAy22 yaa merhaba gerçekten aynı durumdaymışız nasılsınız nasıl oldunuz bi gelişme var mı ben bugün doktora gideceğim tekrar 36+1 olduk bakalım artık :)
SerraLinasmom OzlemmAy22 Benimde 35.haftadan beri nstde çok düzenli doğum sancısı çıkıyo ama ben hissetmiyorum 🙈 karnım felaket kasılıyor şuan 36+4 oldum dün yine 80 e vuran sancı çıktı. Bakalım ne kadar daha gider. Bebek hareketleri nasıl ?
OzlemmAy22 gulcanpoyraz düzensiz sancılar devam ediyor gece biraz yoğundu.. az önce geldim kontrolden haftaya tekrar çağırdı doktorum şuan aynı şekilde devam etmemi söyledi ilaçlar ve istirahat açılma falan yok çok şükür ama baskı yapmaya devam ediyor miniğim. İnşallah sizin de kontrolünüz iyi geçer burdan yazın bana 😊
Seross10 gulcanpoyraz 24.01.2022.. 8 saat suni alma sonucunda geldi miniğim evet suni zordu ama sonucu güzeldi ya o yetti. Arada yürüdüm arada çömeldim arada yapamıycam dedim ama oldu valla😁😁 artık son zamanlarında bir ıkınma hissi geldi tuvaletimi yapacağım sandım meğer doğuruyormuşum 4 5 ıkınmada doğdu oğlum 💙👣😁
gulcanpoyraz OzlemmAy22 bende gittim salı günü artık bi sorun olmadığını doğmak istersede doğabileceğini belirtti 9. Aya girdiğimiz için risk kalkmış hatta bana hurma yememi ve spuart yapmamı önerdi bakalım inşallah sağlıkla alırız yavrularımızı 🤲🏻😇
gulcanpoyraz OzlemmAy22 evet ama sancılarım var hatta nstde çok yoğun çıkıyor bende normal regl gibi hissediyorum sürekli 🥺
OzlemmAy22 gulcanpoyraz amin inşallah 🤲🏻 Çok sevindim darısı benim başıma inşallah doktorum bana da öyle söyler haftaya 🙏🥲
OzlemmAy22 SerraLinasmom sancı hissetmemek de farklı bir durum 😅 bebeğimin hareketleri gayet iyi çok şükür 🤲🏻 Ben biraz hareket etsem (evi toparlamak gibi basit işler diyelim😅) hemen baskı yapıyor şapşik 🧸🥲 yatıyorum mecbur