annelikmeselesi01 Kızlar bugün 33 haftamızı doldurduk ve aynada ne göreyim karnının alt kısmında çatlaklar oluşmuş. Bioil kullanıyordum her gün ama yine de çatladım. Bu çatlaklar doğumdan sonra geçer mi yoksa benimle mi yaşayacaklar 😢😣😣
Reyhan35 annelikmeselesi01 bende çok sordum tek çare lazermiş yoksa maalesef bizimle yaşıyorlar ama şu an gözüktüğü gibi değil tabi beyazliyormus benim yengemde de varmış ben baktım doğumdan sonra yok dencek kadar beyazlamıştı
Yaprakdokumuseverrr annelikmeselesi01 benim basenlerim çatladı hala mor renkteler 10 ay geçti hiç değişim olmadı 🙄
Yumakeller annelikmeselesi01 malesef geçmiyor ve ömür boyu kalıcı bende lazere gidicem anca öyle krem vs de işe yaramıyor
Biroglanannesiii annelikmeselesi01 Benim göğüslerim canım kırmızı kırmızı kesik gibi bugünde baktım baldırımda mor mor damarlar var nasıl yapıcaz bilmiyorum
annelikmeselesi01 Reyhan35 çok üzüldüm gerçekten:( çatlamam sanıyordum. Annelik ne kadar zor bir kez daha anlamış oldum. Yine de şükrediyorum bebeğim için😢
aysegul8 Reyhan35 24 gün önce doğum yaptım bi beyazlama olmadı bünyeden bünyeye değişiyor galiba 🤦🏻♀️
Reyhan35 annelikmeselesi01 maalesef öyle canım çok şükür tabi ki Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende 29. Haftada başladım çatlamaya hala da çatlıyorum maalesef evlatlarımız iyi olsunda çatlakları bize hatıra kalsın 🥰
Yaprakdokumuseverrr annelikmeselesi01 Parayı verince onun da çaresi var 😂 amaaan tüm doğumlarım bitsin ondan sonra komple vücuduma harcycam paraları 😅
Tugceelanaz Basen, baçaklarmın iç kismi komple beyaz çatladı Kırmızı olmadı hiç ama yinede çatladı sonuçta 🤣 napalım olan kadınlara oluyor her zamanki gibi Sağlık olsun
Tugceelanaz Nehiryusuf1 Kilo almaya başlayınca 25 haftada başladı Şuan 32 haftalık Kilo almak vermekte yıpratıyor vucudu
12mommy annelikmeselesi01 geçmiyor malesef zayıflamamda 33+4 bende farkettim ya baktım çatlamış 🤦🏼♀️😞 malesef genetik olabilir dedim doktorum ne sürersen sür fayda etmez dedi