GunesliGunler_ Kızlar son 7 güne girdim. Bugün akıntıda artış amniyon değil beyaz akıntı…bebek toplanıp kendini bırakıyor aşırı hareketli bugün…arada da bel ağrısı tıpkı adetin başlangıcı gibi böyle yaşayıp doğum yapan oldu mu ?
Nazlimom GunesliGunler_ benimde regl ağrısı ve toplanma oluyor bebekte doktorum belden kasıklarına ağrı vurursa suyun gelirse yada leke kan gelirse beni ara hemen dedi şuanlık bişey yok bende de regl ağrısı oluor 2 gün sonra da doğumum var🌸
Mom545441 GunesliGunler_ eşimin arkadaşının eşi gebeydi cinsiyet belli değildi eşim hesapladı kız olacak dedi kız çıktı 🥰🙏🏻 Diğerine erkek dedi erkek geldi bi oğlu bi kızı var maşallah 🧿
GunesliGunler_ Nazlimom doğumunuz sezeryan mı ? Benim bugün lekelenmem oldu Gittik Ancak açılma Veya sancı çıkmadı Nişan olabilirmiş bakalım bekliyoruz
Gamze-38 GunesliGunler_ şuan aynı kasık ağrısı adet olacak gibi bende de var 38+4 bilemedim doğuruyor muyuz yoksam🤯😞
Mom545441 GunesliGunler_ aaaaaa ben yanlış posta yazdım kusura bakmayın çin takvimi postu vardı doğruluğu hakkında bilgi ona yorum yapacaktım ona tıklıcağıma sizin posta tıkladım galiba kusura bakmayın🥰
gzdesra O his bende de vardı iki gün önce hastaneye gittim ama doğum başlamamıştı hala da doğuramadım 😂