yesilkedi Ugurlugizem ilk gebeliğim kızdı karnım daha küçüktü ikinci gebeliğim erkek daha sivri ve büyük 🥴
Yigitinannesiyim Ugurlugizem 20. Haftadan sonra yavaş yavaş belli olmaya başladı herkesin vücudu birbirinden farklı bazısının erken belli oluyor bazısının geç bazısının 40 haftalik oluyor sanki bebek değil gaz gibi 😀
izobellaaa-_- Ugurlugizem 3 aya yeni girdim göbekliyim direk göbeğe alıyorum 🤦🏻♀️ 5 kilo falan aldım galiba
seon90 Ugurlugizem oğlumdada belli değildi kızımdada belli değil doğurcaö kimse anlaöıyor nerdeyse hamile oldığumu😂
izobellaaa-_- elmaliiturtaa ama hamile olmasam bile hamile gibi çıkıyordu bazen karnım şimdide de 6 aylık hamile karnı gibi yarısı gaz vs dolu hahhaah😂😂
elmaliiturtaa izobellaaa-_- ay evet karnımız gaz ellerimiz ayaklarımız yüzümüz ödem bu kilonun başka açıklaması olamaz filinta gibi hatunlarız bebeklerimiz için katlanırız olsun😂
Pulika Benimde 2. Gebeliğim ve 12+4 olduk normalde zayıf olduğum için gçneğim belirdi bu hafta özellikle ama dısardan belli olmuyor tabiki kilo da almadım zaten 🤣
Ozlemyvz Ugurlugizem ilk gebeliğimde karnıma herkes küçük diyordu. Doğumdan sonra çok spor yaptım karnımı iyice toparladım. Şimdi 2. Gebeliğim 33+5 haftalık hamileyim gören herkes karnın nerde diyor. İlk gebeliğimden daha küçük karnım😅
nmtock41 Ugurlugizem 24. haftadan sonra bi anda bi şişkinlik oldu 🤣 yoktu bişey ben de niye çıkmıyor diyordum ya