cesuranne Arasında ne kadar zaman geçti, bir arkadaşım 2 yıl önce kürtaj olmak zorunda kaldı bugünlerde de yeni hamile diye seviniyorken kimyasal gebelik yaşıyormuş. Aranızda yaşayan var mı ne kadar zamana sağlıklı bir şekilde gebe olur sizce?
58ee cesuranne kımyasaldan sonra hemen kalanları cok duydum ertesi ay ama neden 2 yıl olmamıs o araştırılması gerek
Birgul cesuranne kimyasal gebelik geçirdikten sonraki ay sağlıklı ilerledi hersey kızım 11 aylık olacak 1 haftaya. Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🌸
Leylasiva21 cesuranne kimyasal gebelikten sonra bı defa adet oldum sonra hamile kaldim şimdi 31+5 haftalık hamileyim
Denizpyraz cesuranne ilk gebeligimde kimyasal gebelik yaşadım. Kanamam bittikten sonra hemen hamile kaldım. Oglum 2 buçuk yaşında çok şükür. İnsan korkuyor tabi ama bir sorun yaşamadım ikincide.
G-A-M-Z-E Ben dış gebelik geçirdim ve tüpümden boş kese 3 ayda zor bir şekilde 2 doz metotrax iğne vurunarak düştü çok zor günler geçirdim 8 ayın sonunda gebe kaldım şuan 37 haftadayım rabbim herkese nasip etsin 🌸 olmaz diye bişey yok pes etmeyin güçlü olun yeter
Aslisss Ağustos sonu kimyasal gebelik geçirdim kasımın başında hamile olduğumu öğrendim şuan 20. Haftadayım
cesuranne Afraaaa Miracinannesi_52 Deletedmom_7 Denizpyraz Leylasiva21 çok teşekkür ederim, inşallah sağlıklı bir gebeliği olur 🤲🏻
Deletedmom_7 cesuranne kimyasal geçirdikten hemen sonraki ay yeniden hamile kaldım. 15 haftalık olduk. Arkadaşın kimyasaldan sonra korunmasın rahim hazır olduğu için bir sonraki ay çabuk gebe kalınıyor. Benim arkadaşım da kimyasal geçirdi rahmim dinlensin dedi korundu hiç gerek de yoktu halbuki. Çünkü kürtaj olmadığı için dinlenmesine gerek yok. Sonradan da çok denedi olmadı. Belki o ay beni dinleyip korunmasa olurdu. Kimyasalda en önemli şey bir sonraki ay korunmadan devam etmek kaldığı yerden.
Afraaaa cesuranne ilk gebeligim kimyasaldi Aralık ayında geçirdim bu ay tekrar hamile kaldım ama bu aradaki 2 ay yapmadm ara vermek istedim. Doktorlar beklemenize gerek yok diyo yani hiç adet görmeden hemen tekrar gebe kalan çok insan var. Bir kere yaşayınca pek onemsemiyolar ama bu tekrar ederse o zaman sorun var diyip araştırılmasını oneriyolar. Çok geçmiş olsun umarım sağlıklı gebelikler gecirebilir arkadasiniz