Buseyllzr Esenkaplan az önce 2 tabak kısır yedim Allah affetsin şimdide mide yanmasından uyuyamıyorum 😂
Gamzebydmr Buseyllzr Güldürdünüz beni 😅Midenize ne gareziniz vardı şaka bir yana bende kendimi tutamıyorum arada ama mide yanması çok kötü oluyor helede baharatlı şeyler yiyince 😬
kahvesever__ Esenkaplan iyi yapmışsın bana doktorum dedi yatmadan muz ve süt iç sabahlarıda kalkar kalmaz ye demişti işe yarıyor gerçekten
Deletedmom727271 Gece bişi tüketmiyorum 3 saat önce üç tabak kısır yedim onun üstüne abur cubur bir de. Allah affetsin sjsjsj 😂
Hatunugur Esenkaplan En son 6 gibi normal yemek yedik sonrada bir şey yemedim alışkanlığımda yok yemek yemesek meyve yiyoruz oo saatlerde 😊
Den_ls Esenkaplan tost salçalı makarna hahahah 😀😀 vanım çekince gece de olsa yiyorum özellikle bir şey yemiyorum
Esenkaplan makbule17 ben başlıkta ne yemek yiyorsunuz demedim ne tuketiyorsunuz bebege yarayan dedim bunun bilincinde biriyim bende😊
GriMavi Esenkaplan en son 10 gbi bişeyler yerim cayla Okadar Yatarken bişey yemem genelde Sabah 9 gbi uyanırım kahvaltı işte