Hazal-K Kızlar aranızda nazal sprey kullanan varmı ? Benim burnumda et var sprey kullanmadigim zaman nefes alamıyorum ilk 3 ayimda biraktim spreyi kullanmadim doktorum onermedi fakat cok zor gecti 3 ayim simdi 3 ayı gectik doktorum az bi sekilde nazal sprey kullanabilcegimi soyledi aranizda benim gibi boyle bi problem yasayan cozum bulan varmi yada dogumda yan etkisini goren
MerveeD Hazal-K doktorum bana okyanus suyu kullanabılırsın demıstı bır süre kullandım bıraktım ıyı gelıyordu
ysmbyklp Hazal-K benim 4. Ayımdan beri felaket tıkalı, suan 34. Haftamdayım bağımlısı olduğum için illadin kullanıyorum hep maalesef hamilelikte uygun degil ama bni tek açan sprey o😢nefes alamadıgımda bebeğe daha büyük kötülük😢
Deva22 Hazal-K benim de burnumda et var 9.haftada başladı tıkanıklık aylarca uykusuz kaldım oturarak uyudum hep. Bir ay önce ağır bir grip geçirdim tamamen tıkandim anca o zaman doktoruma sordum sprey kullan dedi çoğu doktor önermiyor ama benimki kullan dedi otrivine kullanıyorum sadece geceleri yatarken sıkıyorum gündüz idare ediyorum ama dünya varmış aylarca çekmişim.
FHKK Hazal-K 6 aydır burnum tıkalı bugün doktora sordum KBB gidebilirsin dedi ara sıra nazal sprey kullanıyorum inşallah zararı yoktur
Aysckzgnc Ben 4-5 senelik bi otrivine bağımlısıyım ve malesef kullanmaya da devam ediyorum, nefes alamazsam tüm vücudum tepki veriyor, çarpıntım falan oluyor, uyuyamıyorum en basiti..
bbnngg Hazal-K benim de burnumun içinde et şişti 3 aydır tıkanıklıkla mücadele ediyorum. Okyanus suyu sprey kullanıyorum ama işe yaramıyo. Haftada 1 kere otrivine kullanıyorum doktorlar ne kadar önermese de. Sanki artık nefessiz kalıp ölücem
Tugbaaaaa91 Sterimar burun spreyi kullanabilirsiniz okyanus suyu doktorum tavsiye etmişti devamlı baş ucumda durur ve kullanırım
AysegulAloluAcikgoz Serum fizyolojik kullaniyorum cok aşırı tikaniklik yaşarsam saglik ocagindaki doktorum onu kullanmamda sakinca olmadigini soyledi Normal burun spreylerini cocuk burun spreyinde dahil kullanmamam gerektigini icinde kortizon oldugunu onunda bebege zararli oldugunu söylemişti.
Kbrmoms_ ogretmenanneyimm otrivin kullanıyorum inşallah bi zarsrj yoktur ama nefes alamicak dereceye geldim artık çok zor durumdayım
Haticekanik Hazal-K Burnu açan tek sprey otrivine mentollü kaç senedir bağımlısıydim ameliyat olup bıraktırdı doktor ama şuan hamilelikte uyuyamıyorum tikanikliktan dolayı ve yine başladım ama başka sprey de açmıyor malesef 🥲
Hazal-K Haticekanik malesefki bende seneler once oyle bi hata yaptim otrivine mentol kullandim senelerce bagimlilik yapti burun etlerimi büyütmüş ameliyat olmam lazimdi fakat hamile oldugum icin olamadim otrivini biraktim simdide nasovine kullaniyorum nefes alamamak kadar kotu bisey yok ayni zamandada cok korkuyorum bebege zarari olurmu diye
Haticekanik Hazal-K Bebeğe zararı yok diye biliyorum ama çok kötü bir durum gerçekten fısfis olmayınca nefesim kesilmiş gibi oluyor 🥲
drytcvkarsln Hazal-K ilk gebelik de full burnum tıkalıydı deniz suyu sprey stremear kullandım… suan bahar alerjisi ile yine başladı aynısını kullanıyorum