cemreee__ Rhena benimde başıma geldi düzenli bir artışım vardı 1000 lere çıkacağını beklerken bir anda kan değerim 80 e düşmüştü kimyasal olduğunu öğrendim adetimin üzerinden 14 gün geçmişti sonrasında da kanamam başladı düşük yaptım geçen hafta malesef . Duam şudur ki dilerim inşallah bi mucize olurda yüksek değer görürsün canım 🤲🏻
Deletedmom7373700 Ormanmeyveli evet normalde hiç aksamazdı hep günü gününe oldum şimdiye kadar hamile kalmadan önce de doktora gitmiştim zaten kontrol için çok şükür kist iltihap falan bişey çıkmamıştı yumurtalıkların da iyi durumda demişti doktorum
Rhena Ormanmeyveli ptesi şimdi daha yüksek bir değerle karşılaşma ihtimalim çok düşük o zaman kimyasal gebelikten bakalım kaç gün sonra tekrar regl olacağım
Deletedmom7373700 Ormanmeyveli insan korkuyor ister istemez 🥺 inşallah dediğiniz gibi olur. Çok teşekkür ederim moral oldu 🙏🏻
cemreee__ Rhena daha geçen hafta geçirdim bende kanamam yeni bitti bu ay yeniden devam edicem değerlendirmeye kimyasal gebelikte ara vermeye gerek yok denilmişti
Tusami Rhena benzer durum yaşadım, beta az arttı , kese büyümedi, boş gebelik dedi doktorum, kese gözükmüyorsa dış gebelikte olabiliyor, artık ona doktor bakacak ama bu şekilde beta artışı maalesef sağlıklı değil 😞