Venus_ bi arkadaşım 7 yılda oldu sonrasında peş peşe oldu çocuklar :) meğer bir ameliyat olması gerekmiş onu doktoru bilememis bir doktor bulup ameliyat etmis ettigi gibi oldu devamıda hemen geldi :) kendi kuzenimin 2 yılın sonunda oldu o da bekledi sonra doktor ilaçla bir tedavi verdi kendiliğinden doğal yolla ikiz bebeği oldu. :) ben beklenmedik kaldım İşte herkesin nasibi, süresi bambaşka. ben düşünmememe rağmen doktor kontrolüme gider bir sıkıntım var mı düzenli muayene olurdum. Bunu söylememin sebebi bu anlattığım kişiler hep son noktada doktora gittiler . Çekindiler korktular. Oysaki ışığı gider gitmez gördüler ve kavuştular bebeklerime :) Eğer postu okuyan ve doktora gitmeye çekinen var ise Önce kendi sağlığınız için kadın hastalıkları kontrollerini aksatmamalı eğer bir sorun varsa bile hevesiniz kırılmasın geç kalmadan halledilip hamile kalınabiliniyor artık çevremdeki herkes inanın çok ufak müdahaleler operasyonlar ile kaldı devamıda şükür geldi 🙏🏻 Allah isteyen herkese tez nasip etsin ❤️🧿