Venus_ 8 ay uğraştım kontrollere gittim belki 3 kere belki 4 kere doktora gittim hepsinden aldığım cevap aynıydı polikistik bi yumurtalığım onun haricinde hiçbir sorunum yoktu yumurtlama günleri sık ilişki artık böyle zevk almıyordum sürekli sadece olsun diye ayak kaldırmalar yok yastıklar bunlarıda denedim her adet günümde kan testleri erken yapmışımdır umutları idrar testleri hepsi cabası . son aydı kendime şans verdiğim sonrasında rabbimin bir bildiği vardır dedim vakti zamanı değildir dedim . herkesin çocuğu olmak zorunda değil biz bize yeteriz dedim o ay tam tamına 9 gün adet gecikmesi yaşadım her yaptığım test negatif doktora gittim ama çözülen birşey yoktu ve yine hamile değildim biraz daha bekle sonra test yap dedi bu arada sürekli farklı doktorları deniyordum ya başkası farklı birşey söyler diye …. ve o gecikmelerden sonra detaylı bir temizlik yaptım herşey bitti lavaboya girdim yine hüsran adet olmuşum …. bir sonraki ay ilişkiye girmek istemedim . hep kaçtım bedeniminde benimde rahatlamaya ihtiyacım vardı .. kamp a gittik görümcemler geldi vs derken o ay 3-4 kere maksimum birlikte olmuşuzdur .. adet günümde arkadaşımla konuşurken test yap dedi kanıma girdi bende okadar cabaya karşı olmadıysa bu ay hiç olmayacağını düşündüm ama yinede 1 tane erken gebelik testi aldım eşimden gizledim çünkü oda her seferinde bi umutsuzluğ bi hayal kırıklığına uğruyordu … lavaboya girdim testi yaptım ve çift çizgi ben çizginin silinebileceğini düşündüm bekledim bekledim ve silinmedi … kit hatalı dedim mümkün olmayacağını düşündüm… bir bahane uydurup evden çıktım kan tahlili verdim 3 saat sonra sonucu geldi ve kit haklıydı hamileydim sonunda … sizlere şunu söyliyeyim gerçekten 1. altın kural stres yapmayın ve çocuk olucak diye ilişkiye girmeyin zevk almak için bir ilişki yaşayın ruhunuzu ve bedeninizi eşinize okşatın
- olarakta eğerki olmuyorsa tevekkül edin çünkü vakti ve zamanı değildir. ve kızım anne rahmine düştükten sonra öyle mucizeler yaşadımki burada paylaşamayacağım gerçekten allahımın mucizesine birkere daha inandım …
rabbim evlat isteyen herkese vaktinde zamanında hayırlısıyla nasip etsin … herşeyde bir hayır vardır unutmayın . 🌸🌸🌸