Elif_baris Benim gibi buz yiyen varmi suyu buzluga koyuyorum buz oluyor cikartip agzimda eritiyorum acaba bir zarari varmi zararini goren oldumuu☺
mavi Elif_baris aynen bende buz yiyorum kıtır kıtır şuan bile cnm istedi;)) araştırdım bebeğe bı zararı olmaz ama soğuk olduğu için idrar yolu enfeksiyonu çabuk kapilabilir mis yinede azalt cnm
Busrasahin7714 Elif_baris hic bir sey olmaz merak etme. Ben amerika da dogum yaptim. Dogumdan once de sonra da anne ferahlasin diye durmadan buz ikram ediyorlar. Zararli bir sey olsa hastaneden buz ikram etmezler heralde
Elif_baris bulutunannesi iste durduramiyorum ki dondurmayi bilr o kadar canim istemiyo internetteb baktim bi zarari yok diyo ama etraf çocuk doğduğunda zature olur diyolar nasil birakcam bilemiyorum😏😏
bulutunannesi Elif_baris yok canm bebeğe bişi olmaz daha neler. Bu sıcaklar terliorum çok üstüne klima vs buzlu suda içince yaz ortasında hasta oldum 😞
HulyaKrg Elif_baris valla bende bu uygulamada okuyup sasirmistim bi anne keske o kadar soguk suyu kafama dikmeseydim bebegim burnunu bu kadar cekmezdi yazmisti.. ne zaman dolabi acip soguk su icmeye kalksam aklima geliyor
Elcnerdgn Soğuk yiyip içmeyle doğunca zatürre yada hastalık olması tamamen sacmalık böyle birsey olamaz tabiki 😂
Elif_baris bulutunannesi istee baska ne yapılır ki ha soguk su ha buz ayni ikisidr benimki de buz cekiyor iste
Elif_baris mavi kitir kitir dedin yine aklima geldi annem felan fazla bırakmıyo ben dolaba koyuyorum o cikariyo 😂😂
Sehererkull HulyaKrg valla bnde okudum bi yerde cocuk dogunca hiriltisi varmis ve ayrica saglik ocagindaki hemsirede cok soguk ve cok sicak yeme icme dedi bna vardir bi bildigi
Elif_baris HulyaKrg burnu mu akiyomusss olabilir amaa soguktan bizim nasil akiyosa oda doğunca olabilir mantikli
Elif_baris Sehererkull aynenn zaten oylr diyor ne cokk soguk ne dr cokk sicakk seyleri yiyip icmemek gerekiyomus
Elif_baris deletedmom209 nasil canim buzla mi sogui oluyo yabani oluyo sonucta suyun ne seyi olabilir ki ilk defa duydum 😂😂
deletedmom209 Elif_baris ben mesela çok samimi bi insanım annem bende hep sıcak şeyler içmiş kardeşim de soğuk yabani onda da çok buz yemiş
Elif_baris deletedmom209 valla bende yabaniyim de annemin zamamninda buzluk bilr yokmus 😂ama annem bana birakmiyor benden gizli kendi yiyor oda cok seviyor