Sema1503 Selam hanımlar mutfakda kullandığım bi kaç havlumda yağ lekeleri var ne yapsam çıkaramadım var mı verebilceğiniz kesin çözüm taktikleriniz felan?????
bebekveannesiii Sema1503 senin gene havlu 😂😂😂benim halıma 1 litre hakiki zeytin yağı döküldü 3kere tıkanmasına rağmen hâlâ kokusu ve lekesi var🤷🤷
Mercimek2 Axperox var sarı benim eşimin iş kıyafetleri çok yağlı oluyor ben ondan sıkıp makinaya bulaşık makinası tableti atıyorum çıkartıyor fabrika yağlarını istersen dene
Sema1503 Mercimek2 teşekkür ederim canım deneyeceğim fabrika lekesini çıkarıyosa sıvı yağ lekesinide çıkarır heralde diye umuyorum sağol
Deletedmom7373700 Mercimek2 bulaşık makinası tableti mi 🙄 çamaşır makinasına ne kadar zararlı biliyorsunuzdur inşallah.
Mercimek-vee-annesii Lekenin üzerine bulaşık deterjanı dök az ov sonra at makinaya yıkansın mis gibi olur ☺️
bebekveannesiii Sema1503 vallahi halimi her gördüğüm de ben de böyle diyorum marka bide iyisi yani kötü de değil atmaya kıyamıyorum 😐😐
Dilsay Sema1503 Beyaz olsaydı çamaşır suyu önerecektim 😂😂Çamaşır sodası kullan canım sadece havluları at makinaya hem deterjanını hemde sodanı ekle 60 derecede yıka