Sonunda bende 40+3. haftamda doğurdum.Doğum şeklimin nasıl olacağı son dakikaya kadar muammaydı.Doktorun verdiği gün hastanedeydim o gün zaten sancılarım başlamıştı son kez çatı muaynem oldu ve 3 cm açılma vardı ve nişanım geldi sancılar düzensizdi yaklaşık 7 8 saat hastane odasında bekledikten sonra hemşire suni sancı verileceğini söyledi tabi ben korktum yani o kadar suni sancı alıp açılmam olmazsa sonuçta sezeryane dönülecekti sezeryan olmak istediğimi söyledim.Devlet hastnelerinde isteğe bağlı sezeryan olmuyormuş ama benim tansiyonum yüksekti bu sebeple kabul edildi.Ve saat 8 gibi ameliyathaneye çıkarıldım sırttan iğnem vuruldu ayaklar uyuştu o an pek ağrı hissetmiyorsunuz sonrasında tansiyonlar ölçüldü sonda takıldı ki bı sizi korkutmasın uyuşturulup takılıyor sonrasında karnınızda yapılan işlemleri hissediyorsunuz bebeğimi çıkarnaları 5 dakika sürdü o anki ağlama sesi inanki herşeye bedeldi ve 2 3 dakika sonra yanıma getirip gösterdiler çok ama çok güzel bi histi.Tabi ben çok az gördüm direk eşime teslim etmişler beni ameliyathaneden çıkardıklarında eşim ve annem odaya yerleşmiilerdi bebeğimde onların yanımdaydı.Büyük bi sabırsızlıkla bebeğimi görmek için heyecanlanıyordum,ve kollarımdaydı.Korkmayın arkadaşlar evet zorluğu var ama herşeye değiyor şuan bebeğim yanımda doya doya öpüp kokluyorum ilk çocuğum ve Iyi ki diyorum…