Semaa12 ebru2871 sezaryanminoldunuz ben ugura başladım kentte ama sezaryani nasıl bilemiyorum kötü yorumlar biraz duydum
ebru2871 Semaa12 daha doğum yapmadım ablam 2 doğumunuda sezeryan oldu Hüseyin mıhcıda devlette doğurtamayız seni dediler o da özelde doğum yaptı o yüzden Hüseyin mıhcıya gidiyorum bende son an biz seni doğurtamayız derler oracıkta kalakalırım 😂
Mrvnrdlkc Kızlar baya geç oldu ben yazalı ama sorayım yine de Mehmet sipahi de doğum ücreti ne kadar bilen varsa cevaplayabilir mi
Hayalim1234 Mrvnrdlkc ben mehmet sipahinin doğum ücreti 7000 tl olduğunu duymuştum bende ona kontrole gitmeyi düşünüyorum.
ozce Mucizeninannesiiii merhaba canım riskli gebelik demişsin bende de riskli gebelik var şimdi şehir dışında kontrollerimi oluyorum bu ay sonunda giresuna gelicem mehmet bey perinatololi uzmanı mı acaba
Mucizeninannesiiii ozce mehmet bey docent giresunda kendi klinigi var cok ilgili ve herseyi en ince detaya kadar arastiriyor..
Betuul1108 Bütün çevrem Hüseyin mıhçı da doğum yapınca devletteki doktorlardan sonra şans vereyim dedim 6.ayın içerisindeyim çok memnunum aklınızdaki soru işaretlerini gideriyo sakin ve açıklayıcı arkadaşlarımla devam ediyoruz