Hasrett81 7 ayımda geceleri uyanınca geri uyuyamıyorum çok uykum olduğu halde sizde oldu mu olduysa nasıl geçti neler yaptınız
linamom Hasrett81 bende de aynısı var şuan yedi buçuk ayına gidiyor. Zaten sürekli wc ye kalkıyorum kalktığımda da saatlerce uyuyamıyorum 🙁
MerveeD Hasrett81 dün gece 2 bucukda uyandım sabaha kadar benımde bırsey konusup durdu sabah 7 bucuk 8 gbı uyumusum maalesef ki genelde hep oluyor 32 haftalıgım zaten süreklş lavobaya gdyrm
Poyrazakalan Hasrett81 26 haftalıga gırdım aynı sorunu bende yasıyorum cnm ya uyandımmı uyuyamıyorum bıdaha
Aleyyo-09 Hasrett81 ben 31 haftalık hamileyim güzelim uykumdan aniden uyanıyorum, ve birdaha asla uyuyamıyorum 🙄
Mercimek2 Hasrett81 malesef geçmiyor bende 35 haftalık oldum gözüm kapalı oturur pozisyonda uyuyorum bazen çok uykum var ama yatamıyorum sanırsam bebiş için hazırlık yapyor vucutt
Hatice_gzr2505 Hasrett81 biZde 5 aylık olduk bir aydır bende aynı dertteyim gözümden uyku aksa da uyuyamıyorum çözüm hala bulmuş değilim 😅 sanırım psikolojik vücut kendini sabitliyor
Hasrett81 Allaaah 🤦🏻♀️ desenize sabredecez mecbur ay çok zor artık bunaldım yatağın içinde oturup ağlıyorum bazen 😅 kalkıyorum uykum var yatıyorum uykum var uyuyamıyorum bu döngü beni mahvetti gece tuvaleti ayrı zaten kalkınca yatama 🤦🏻♀️