Sinemm Duygucoban iyi akşamlar cnm 35 haftalık hamisim geceleri uyuamıyorum çatı ağrılarım çok zaman geçmek bilmiyor heyecan dorukta sende durumlar ne 🙂
suraa60 iyi akşamlar heycandan uyuyamiyorum 16 haftamdayim ve yarn cinsiyetini ogrenmeye gitcez cok merak ediyorum 😅
HalisEbruoban suraa60 bende ayniydim ins ogrenirsin benimki gostermedi 22 haftaya kadar cok aglamistim cok tok gitme o zaman cok hareket ediyo goremiyo doktorlar hayirlisi olsun☺
Secilylmaz Bende 36+4 haftalik hamileyim kızlar ama bende ne çatı agrısı var nede yalancı sancı🙁 Artik olsa iyi olucak sanirim 😃
suraa60 HalisEbruoban Duygucoban ay inş gösterir aşırı merak ediyoruz birde cikolata yiycem gitmeden 😂
Dmlsnmzz Ya ınsallah gösterır kendını ben 15 haftalıkken gıttım bacaklar havada gostermedı poncıgım 15 ocakta tekrar gıdecem ama kararlıyım cok cıkolata yemelıyım 🙋♀️😂
Kymet08 Dmlsnmzz ben de kahvaltı yapmadan gitmiştim hareket etmedi 😁 Bacağının arasını bi türlü açmadı 10 dk uğraşmıştı doktor 😬
Kymet08 Ozlemilhan40 merhaba canm ben 12 haftalıkken 2 li test ölçümlerı sırasında radyologtan öğrenmiştim %70 demişti doğru çıkı 😊
HalisEbruoban suraa60 az ye cok hareketli oluncada doktor yakalayamiyo benim yaptigim hatayi yapma uzulursun ben cok aglamistim
HalisEbruoban Genelde doktorlar gorsede 16 ci haftaya kadar soylemiyorlar emin olmak icin 16 ci haftada net bisey soyluyorlar❤
Burcuckc Cinsiyetine 12.haftalarda kız diyıp erkek cıkan yada erkek diyip kız cıkan oldumu benim doktorum 12.haftada be hissediyorsun dedi bende erkek mi dedim güldü buyuk ıhtımal olabilir dedi 16.haftayı bekle dedi anlamadım hiçbişey şuan 14+6haftalığım ☺🙏🏼
Dmlsnmzz Burcuckc esimin is yerinden bir arkadasi 7. Aya kadar kiz bebeklerini sevmisler ama daha sonra erkek bebek sahibi olacaklarini ogrenmisler😖ben o doktoru bogardim sanirim ve alisveriste kiz bebege gore yapilmis 🙋♀️
Duygucoban Burcuckc canim biz 16. Haftaya kadar erkek biliyorduk 3 ayri doktorda erkek erkek diyodu gecen farkli bir doktora basladim oaaat kiz dedi sok olduk ben hep kiz hissediyordum rabbim gonlume gore verdi demekki ruyada gormustum bence net olana kadar bekleyin