Tusime İstanbul Anadolu Yakasında bebek doktoru arayaşına başladım.Bebek doğduktan sonra ne yapmalı , kime nereye götürülmeli ? Sigorta yaptırmak elzem midir ? Tavsiyeleriniz nelerdir ?
Melikee0 Tusime ben daha yeni hamile oldumu öğrendim tavsiye üzerine Maltepe medikal parkta bir doktora gittim çok beğendım doktoru çok ilgili 🥰
Unlukacar Tusime biz Pendik medicalpark da Necla yüce haspolat a gidiyoruz çok memnunum bilgili bir doktor muaynesi pahalı biz sigorta yaptırdık 15 TL veriyoruz normalde 450 TL
Tusime Melikee0 ben de oraya gidiyorum hamilelikte. Melikee0 hamilelikte ben de oraya gidiyorum . Mehmet Akif sargın doktorum. Sanırım aynı doktora gidiyoruz :) ben bebek için arayıştayım
Tusime Melikee0 tebrik ederim :) sağlıkla gelsin bebeklerimiz💜 ben MedicalPark Göztepe’de bir doktorla başlamıştım. Azarlar gibi bi tavrı vardı, soru bile soramıyorduk. Değiştirdim . Mehmet Akif hocadan çok memnunum. İnsani yönü çok gelişmiş çok ilgili çok tatlı bir doktor .
Melikee0 Tusime bir doktorun karşısındaki hastaya ilgili alakalı davranması çok çok önemli yoksa her hastaneye giderken böyle bir stresle gidilir sizide tebrik ederim hoca gerçekten çok iyi sizin doğum ne zaman :)
babyrain00 Tusime Merhaba , doktorun adı neydi acaba , o hastane için doktor arayısındayım denk gelirsem aklımda olsun 😖
Tusime babyrain00 merhaba , Gökmen İyigün ismi. Riskli gebelik uzmanı. İyi bir hekim olduğu söyleniyor . Tarzı bize uymadı diyelim :)