Hale8918 amin inşallah. Korkutmak gibi olmasın ama Ameliyat belden uyusturma ile oldu. O iğneyi gördükten sonra bayılacaktım zaten bir de ilk iğne tutmadı sanırım tekrar başka yaptı. O bacaklarımda hissettiğim sıcaklık ve uyuşma hissi beni çok kötü yaptı . Bir de iğneden sonra bütün vücudum kaşınmaya başladı. Ameliyat öncesi ellerimi bağlamışlardı yana. Yalvardım açtırdım ameliyat sırasında ve sonrasında 3 saat kaşındım kanadı vucudum hep . Bir de 2 saat titredim çenemi tutamıyordum. İğne bende alerjik reaksiyon gösterdi.Uyuşukluk geçince sonda çıktığından beri çok sancım var tuvaletimi yapamıyorum yanıyor ve çok sancı cektim. Yatakta yatamadım 3-4 gün yerlerde kıvrandım.Hala daha geçmedi 1 hafta oldu ameliyat olalı, doğru düzgün yürüyemiyorum stent batıyor eğik şekilde yürüyorum.Doktor 5 dklık operasyon birşey olmayacak dedi ama bir daha doktorlara hayatta güvenmem şimdi de stendin değdiği yerler acıtır vücudun zamanla alışır dedi.40 dakika falan sürdü toplam ameliyat da. İnşallah bir an önce toparlarım. Suan doğumdan da çok korkuyorum psikolojim de çok kötü etkilendi