Kizlar belki postlardan hatirlarsiniz 41+1 de suni sancı almaya başladım 12 saat cektim acilmam 2.5 santim olmuştu tek doktor ısrar etmesine rağmen dayanamadım ve doktora yalvardım evinden gelip beni sezaryane alması için ikna etmeye çalışsa da kabul etmedim çünkü bana dediğine göre ertesi gün öğlene doğumun olur demişti fakat ben mahvoldum çok çok fazla normal doğum olsun diye elimden gelen her şeyi yaptım ama olmadı o sancılar. Da inanın kızlar normal doğum sanciisndan daha kotu çünkü doktor bir süre sonra sanciyi kesti ve ağrı kesici verdi serum şeklinde kendi sancilarinla bekleyelim açılmani dedi ama.ben kabul etmedim biliyordum çünkü sonum yine sezaryen olacaktı demek ki yapısal olarak zor bir doğum olacaktı ve bebeğim karnımda çok kasılmaya başlamıştı ona zarar gelmesinden de korktum 41+1 de gelmemesinden belliydi aslında .. ama neyse gece 1 gibi beni sezaryene aldılar öyle mutlu oldum ki belden iğne hiç acitmiyor sivrisinek ısırığı gibi doktorum geldi biraz kızdı bana sabretmedin diye ama dayanamazdim.esimi De aldılar ameliyata. Sonra 10 dakika içinde yavrumu gördüm Allah im her şeyi unuttum.. sezaryen kötü bir şey değilmiş tek kötü yanı bence kendi işlerini yapamamak bebeğinle tam ilgilenememek yanınızda mutlaka birinin olması lazım evde. Ama çok şükür sütüm Geldi hemen yavrumla emişip duruyoruz kizlar her şey unutuluyor yavrunuz kucagindayken 🤭❤️❤️❤️