Sdfaykc Masal mi zeynep mi sizce zeynep ismini esim cok istiyor bende seviyorum aslinda ama masal da hosuma gidiyor kararsizim cok 🙄😊
Melikee0 Sdfaykc Zeynep in anlamı çok güzel çevremde bir sürü Zeynep var hepsini çok severim hepsinin huyu çok güzeldir 🥰
cigdem4154 Sdfaykc Bu babalarda hep bi zeynep isteği neden var acaba 😀 benim eşimde zeynep çok istedi ama ben pek istemedm severm ama ne bileym etrafmda çok var o yzden istemedm bende Azra istediiim ve galip geldim şimdi Azra’mızı bekliyoruz 🥰🤲
hukukcuanne_06 cigdem4154 Zeynep babasının süsü demek🙂 yıllardır türkiyede en çok konulan isim bence her yaşa her döneme uygun o yüzden istiyolardır diye düşünüyorum
Ebru-009 Zeynep Masal koyun. Zeynep Deniz ismini çok beğeniyorum. Eşimin ailesinde Zeynep var Deniz de unisex isim diye istemedi. Zeynep biraz daha milli ve dini değerleri barındıran bir isim. Denizde daha cumhuriyetçi bir isim ikisi bir arada liberalligi yakalıyor bence.
hukukcuanne_06 Normalde akrabamda olan isim koymam diye düşünürdüm, iki tarafta da kuzenlerimin çocuğu var zeynep diye ama muhtemelen kızımın ilk ismi olarak koyacağız vazgeçmezsek. Bence Zeynep çok güzel ve her zamana uyan bir isim🙂