SirinFerhat0 Selamün aleyküm hanımlar, 20+5 günlüğüz kızımız olacak nasip olursa inşALLAH isim olarak Zümra lina düşündük ama Zümra isminden vazgeçtik lina isminin yanına yakışacak güzel isim önerisi alabilirmiyim 😊🌹
SirinFerhat0 MerveeD lina ismini kardeşim çok istiyor. Lina ismi banada hoş geliyor ve anlamı da güzel LİNA: Hurma Fidesi anlamına geliyor.
northandmother SirinFerhat0 bizde kızımiz olursa Lina ya karar vermiştik ama Kuran’da geçen hurma fidesi lina değil lineymis bilginiz olsun
Biroglanannesiii SirinFerhat0 Lina değil canım Line doğrusu kuranda Linettin diye yazar Linenin anlamı hurma fidesi demek ama Türkçeleşmiş hali Lina bende oğlum olduğunu öğrenmeden önce Lina demiştim istemiştim sonra Neva ya falan dönmüştük ama bizim ki oğlanmış hepsi geçti Allah adlarıyla büyütsün 🙏
SirinFerhat0 northandmother şuan isimlerin gerçek anlamını burda öğreniyorum 🤦♀️😃teşekkür ederim bilginiz için 🌹
northandmother SirinFerhat0 rica ederim canım benim Rabbim sağlıkla kucağımiza alıp büyütmeyi nasip eylesin inşallah ❤️