Kizilkafaa Cam-dann Benim en çok sıkıntı çektiğim durum mide bulantısı ve kusmakta her yedigimi anında çıkartıyordum şu anda 15. haftadayım bazen iyi bazen kötü oluyorum ama hala tam anlamıyla mide bulantım geçmiş değil
Sweetbabyy Cam-dann Kesinlikle öiğde yanması asla geçmiyor ilaç içiyordum rahatlıyordu önceden ama 30 haftadan sonra hiçbişey fayda vermiyor yemek bilr yiyemiyorum hep dolu miğdem sanki
Nealakasivarrr Cam-dann 32. Haftadayım ve 18 aylık oğlum var sürekli peşinde koşmak kaldırmak indirmek karnımda büyük bir basınca sebep oluyor. Beni en çok bu yoruyor
Cam-dann Kizilkafaa genel de üç aydan sonra geçer diyorlar ama bünye meselesi sanırım . Saglıkla gelsin inşallah 🤲
haticerabia45 Kizilkafaa bende aynı canım 22 haftadym 😞😞😞 geçmedi tiksinme bulantı olmasa gerisini halledicem de
Deletedmom727271 İlk hamileliğimde 30. Haftadan sonra mide yanmasından çok çektim doğuma giderken bile yanıyordu. Bir de doğuma yakın çatı ağrısı sinir bozucuydu. 😂 Şimdi ki hamileliğimde de mide bulantısı ve kusmadan çektim ilk zamanlar arada yine yokluyor nalet😂😂
Cam-dann Deletedmom727271 Doguma kadar mı nediyorsunuz ya Allah yardımcınız olsun inşallah . Gerçekten anne olmak çok zor ..
Sweetbabyy Cam-dann Baskıdan bişey yemesem de yanıyor boşken de yanıyor doluyken de ama yediğim bazı şeylerde de yanıyor hertürlü yanıyor anlıcağınız😭
Deletedmom727271 Cam-dann harbi ilk doğumum sezaryen oldu ameliyathaneye girdik narkoz verilmesini bekliyorum ama midem nasıl yanıyor. Doğumdan sonra geçtiğine sevindiğim tek şeydi 😂
Tubikayra Klcaysgl malesef bu ikisi bende de çok fazla hele tuvalet sorunsalı artık çok sıkıldım dk başı kalk git bi damla yap gel ama altına kacircskmis gibi devamlı olması
Fatma-onal Cam-dann mide bulantısı ve kusma bir saniye geçmiyor Allah başka sorun vermesin yine de şükür diyorum 🥲
Cam-dann Fatma-onal kaçıncı haftanızdasınız ? Mide bulantısı için yanılmıyorsam iyi gelicek ilaçlar veriyorlardı . Doktorunuza bir sorun isterseniz ..
Fatma-onal Cam-dann 14+4 kullanmadığım ilaç kalmadı hiç biri fayda etmedi şiddetli olduğu için 16. Haftayı bekliyorum geçiyor diyorlar
Nealakasivarrr Cam-dann Ben cesaret etmedim canım korunuyorduk sürpriz oldu. Son zamanlar zorluyor ama hepsi geçici 🌹
Cam-dann Klcaysgl ben de sizin gibi düşünüyorum saglıklı olsunlar da Rabbim zaten katlanamıcamızdan fazlasını vermez . Herkes yavrusunu hayırla saglıkla kucagına alsın inşallah 🤲