Ttugceeli Canım tuz istiyor herşeye tuz ekelemek istiyorum. Önce böyle değildim. Daha cinsiyetimiz belli değil
3babymom Duygu210 valla ben de üzüm gordum rüyamda bakalım acaba nedir bekliyim burda 😂belki bilen olur ruyadan anlayan falan
Tueaksy Ya ben neden hamileliğimin ilk başından beri hiç bişey asermedim 🤣 bu gariplik var sadece canım erik istiyo şuan ama oda her yaz yaklastiginda bu erik isteği gelir yani 😃
hdemirr86 Tueaksy Ben de aynı durumdayım. Canım ekstra hiçbir şey çekmiyor. Sizin gibi erik bekliyorum ama aynen her sene bu zamanlar da başlarım zaten sayıklamaya. 😊
begumerdem Tueaksy benimkinde aşermek mi bilmiyorum ama bende iki üç defa rüyamda erik gördüm hatta yiyordum falan uyandığımda resmen ağzımda erik tadı vardı umarım bir an önce çıkar
meryem_krkmz Sayad geçenlerde dondurma istedim eşimden🤭cinsiyet Allahın nasip ederse prensesim olcak😍
Htcnal Duygu210 Poğaçaya kadar aynı gidiyorduk😅Üzüm aşermiştim deli gibi istemisti canim ama esimin buldugu benim istedigim uzum degildi😅
eylulsmommm Ben yeşil erik, karpuz, şeftali, köfte, balık aşerdim hemde öyle böyle değil şuan 32. Hafta kız bebiş 🤭
Canisi28 Can eriği henüz çıkmadı rüyamda yiyorum sürekli bir de yaş ceviz onuda bulamadım onuda rüyamda yedim ….aşerip Bulduğum karadutlu dondurma oldu…
3babymom Canisi28 evet ya erik ve özellikle yeşil çağlayi rüyamda görüyorum ve yiyorum ne olacak bu halim bir an önce çıksaydı 😩
AFHMA Canisi28 bende yaş ceviz çok severim. Kuru cevizi bir gün suda bekletiyorum yaş ceviz oluyor. Deneyebilirsiniz .
Turkaninalli Canisi28 Canın yaş ceviz istiyorsa, cevizi suya koy bir gün kalsın ertesi gün çıkar ye yaş ceviz tadını veriyor ☺️
Kuzummmmmmm Lahana sarması etli aserdim arkadasim yapmis sagolsun 14+6haftaligiz bilmiyorum cinsiyetini ama 14 haftanın başında hareketleri başladı sağ tarafta kızlarım hep solda idi ve rüyamda oğlum olacağını gördüm 3 kişi aynı rüyayı aynı şekilde bütün detaylarla ve regl olduğumu görüyorum