nese-kasap Sayad pazardan limon alırken sanki resmen gofret yiyormuşum gibi hissettim hemen gittim ardından gofret aldım.sonra üzüm canım istemişti normalde de severim zaten eşim buldu getirdi balık et vazgeçilmezim zaten yemek isterim sürekli ama cinsiyeti belli değil göstermedi en son 18 haftalıkken gittim kızım olur diye düşündüm göstermeyince 2 kızım daha var
Mrv135 Sayad Aserme değil de benim canım hep bir şeyler ister. Sadece bir iki kez tatlı istedim ama onun dışında hep fast food tarzı yiyecekler, börek, ayva, muz, kivi, ekşi yeşil elma. Cinsiyete %80 erkek dedi doktor.
Zehraergul Duygu210 Göğüslerimde ağrı pek oldu diyemem ama hassasiyetim çok, 7-8 haftadan itibaren göğüslerim aniden büyüdü, 3 katına falan çıktı bir anda ve o yüzden hassaslar baya 🤭🤭 Evet evet ben de tuzlucuyum daha doğrusu sıcak tencere yemeği istiyor canım hep. Asla tatlı istemiyorum hala 🥲😂😂🥰
Elisa_Esra04 Zehraergul çok tuz tüketme çok şişersin ben şuan davul gbiyim 28+6 ım vucuduna yetecek kadar tuz tüket fazla tüketme
Duygu210 Zehraergul gerçekten benim de inanılmaz büyüdü 😱 tüm belirtilerimiz hemen hemen aynı rabbim önce sağlıklı versin inşallah benim de bir oğlum olur dualarını eksik etme benden canım allah razı olsun tüm sorularıma yanıtladın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🙏🏼
Elisa_Esra04 Nazerin ben güvenmediğim için sipariş etmedim yorumlar çok kötüydü erikten soğumaktansa zamanını beklemek daha iyi😬