Kurabiyemmm Kurabiyemmm ben hastaneye gidip gitmediğinizi okumadım. Ben yorum yaparken tek bir yorumunuz vardı. O da kanamam var ne yapmam lazım? Ona cevaben yazdım. Üstelik kırıcı yorum yapmak için değil. Her kafadan bir ses çıkıyor bu forum sayfasında. Kendiniz ve bebeğiniz için bir an evvel doktora ulaşmanız için söyledim. Bazen başlıklarda suyum geldi sancım geldi yorumları oluyor mesela. Bazıları yorum yapıyor evde bekle evde çek sancılarını diye fikir veriyorlar sözde yardım isteyene. Sonra kadın ertesi sabah bir gidiyor suyu bitmiş bebek karnında ölmüş vs.. her zaman en doğrusu doktorun tavsiyesidir diye yazdım. Konuya gelirsek, ben 2,5 ay hep kanama yaşadım. Hem de öyle lekelenme değil, kıyafetlerimden yerlere şakır şakır akan bir kanama yaşadım. Yarım sürahi kan boşalmıştır o derece. Hatta yumruk kadar et parçası düşürdüm. Kesin düşük yaptım diye sinir krizi geçirerek hastaneye gittim. Doktor gel bir ultrasonla bakalım diyince bağırdım doktora düşük oldu işte neye bakıcaz ki diye 🥺bir baktık bebek duruyor kalbi atıyor. Peşinden iki hafta hep günde 2 ped dolduracak kan geldi. Sonra lekelenmeye döndü kesildi. Ama içerde büyük bir kanama alanı oluşmuş. Bu denli büyük olduğunda dışa vurması daha iyiymiş. Kalan kısmının da vücudun yavaş yavaş emerek yok etmesini bekledi doktorum. Dışa vurmayan kanama alanı hamilelerin çoğunda görülüyormuş. En geç 19-20 haftalara kadar geçer dedi. Progestan dex diye bir iğne kullandım 3 aya yakın günde 2 defa. Duşu haftada bire indirdim ve ılığa yakın suyla yıkandım sıcak su kanamayı artırıyor diye uyardı doktorum. İlk 15 gün sadece tuvalete kalktım. Doktorum fazla ayakta durmayı yasakladı yatak istirahati verdi. Bu süreçte ayakta uzun kalamayacağım için annem ve kaynanam kavanozla yemek yolladılar bize, ya da gelip üç dört günlük yemeğimizi yapıp gittiler. Zor ve stresli bir süreçti. Her gittiğimde aşan biraz daha küçüldü. Şu an bir sıkıntı görmüyor şükür doktorum. Umarım sizin de bir an evvel düzelir ve sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz 🙏🏻🌸