DilaraArslan07 GokcePolatt Ay çok güzel bende bundan istiyorum kapıda ödemeli olanlara bakıyorum zaten dolap uygulamasından 150 ye buldum bakalım
2022ipek2022 Ebrugy fotoğraf nasil atılıyor bilmiyorum ama kaliteliler ve kapıda ödeme var kapı süsü 65 TL magnet tanesi 1,75 TL ve isimli tulum üç parça eldiven şapka ve tulumu 100 TL çok uygun ve kaliteli
Ebrugy 2022ipek2022 evet sordum pleksi kapı süsü beğendiğim modeli attım 65 dedi magnet biraz daha güzel bişey attım 2.75 dedi çok küçük değiller demi boyu güzel olsun istiyorum onuda sordum 32cm..8 cm dedi ürünleri
DilaraArslan07 Ebrugy Damla dizayna bak bakalm 140 TL ikisi çokta hoşuma gitti aslında LED’li yerine öyle mi alsam diyorum
Ccaannsseell DilaraArslan07 Instagram’da masal_perisi_bebegim sayfasına LED’li (ışıklı) kapı süsü ve yastık yaptırdım 280 TL’ye. Tam istediğim gibi oldu ve çok çabuk teslim ettiler. Ben çok memnun kaldım.
Merveb46 DilaraArslan07 https://instagram.com/punch__artt?utm_medium=copy_link Bakmanızı tavsiye ederim farklı ürünler
Elifelbb DilaraArslan07 ben Ankara ulustan yaptırdım takı yastığı 90 liraya çok güzel oldu kapı susunude 85 yaptırdım pleksi
Buselii_2 İnstgrmda yasemingarden diye bir sayfaya yaptırdım takı yastığı ve kapı süsü ışıklı kargo dahil 300 TL’ye geldi ama çok beğendim çok güzeldi foto ekleyemedim sayfada Gürcan Aslan diye var yeşil renk bakabilirsiniz ordan ☺️