Deletedmom_1 DilaraArslan07 ben 130₺ye yaptırdım instagramda craftpastel safyasından 💙 https://resimyukle.io/r/ixEbkdIGd6
Gamze__79 DilaraArslan07 canım ben hala yaptırmadım ama çicek sepetinde alıcam cok guzel kapı süsleri var uyguna sende Bi bak istersen
GokcePolatt DilaraArslan07 instagramda bebek kapi süsleri diye sayfadan kesinlikle yaptırma parayı havale yaptım uyguna buldum diye ürünü gondermediler cevap bile vermiyorlar haram zıkkım olsun 😅
DilaraArslan07 Gamze__79 Baktim çok güzel hepsi ışıklı olandan istiyorum bı tane dolap uygulamasında 110a buldum bakalım
Ebrugy Kızlar 1 Nisan’da bime çocuk malzemeleri geliyor kapı süsleri de var makrome 100 TL nasıl acaba
DilaraArslan07 Ebrugy bu aralar baya kaliteli şeyler gelmeye başladı biraz daha bekleyelim bı tane Instagram’da buldum kapı süsü yastık 140 TL çok şık ama güvenilir mi bilmiyorum
Ayse21b Ebrugy Çakıl olanı harf başına 18 tl yaptırdım ama yaptıralı 2 ay oldu fiyat güncellenmiş olabilir 🌸
Ombur Bende istegramdann yaptırdım yastıkla ışıklı kapı süsünü 230 tl di soner_sus_bebek ten çok memnun kaldım ve çok hızlı geldi
Ebrugy Ayse21b evet az önce sordum 20 TL dedi🤣 çocuğumun ismini iki isim koymayı düşünüyordum bende çok pahalıya mal oluyormuş 🤣
Ayse21b Ebrugy yine çok zam yapmamış ozaman bende yeğenim için yaptırıcam tekrardan ama evet size çok olur belki yardımcı olurdu iyi bir hanımefendi Ayten hanım ben çok memnun kaldım 😊
Ebrugy DilaraArslan07 kızlar 95 TL ye kapı süsleri indirime girmiş bu yeni modeller bulutlu uçları tüylü olanlar Alminabebektasarım sayfanın adı