ZeynebiKubra Selam kizlar lutfen bilgilendirirmisiniz Bebegim cok az haraket ediyo 2 3 gun etmiyo bir tekme ile bitiyor haraketi. 10 haftamdan beri hiss ederdim cok hisliydi son 1 haftadir boyle cok korkuyorum neden boyle sizde nasil? Suan 14 haftamdayim
Acemianneee08 ZeynebiKubra o haftalarda hissetmeniz neredeyse imkansız 2. Ve 3. Gebelikte bile 15. Haftadan sonra annelee hissediyor. Muhtemelen bağırsak hareketiyle karışıyor telaş yapmayın daha çok erken
dilaradoyan ZeynebiKubra canım 10. Haftanda bebeğin hareketini hissedemezsin. 14. Haftanda yeni yeni hissetmeye başlayabilirsin. Hareketlerin düzene girmesi 24-25. Haftayı buluyo. Bu haftadan sonra hareket azalmasında sorun olabilir. Şu an senin için çok erken
Deletedmom727271 Haftada bebeği hissetmenizin imkanı yok. 14.haftada da belki desek bile sürekli hareket hissedilmez. Sürekli hareket hissetmeniz için 25.haftadan sonra olması gerekiyor 😊🌼
ZeynebiKubra dilaradoyan 2ci bebegim oldugu icin ben hiss ediyorum 10 haftamdan beri yani cok net hiss etdim tekmelerini. Onun icin cok rahatsizim suan