Nazlimom B_dur 37+5 im doktor akşam yemeğinden sonra hareketlerini say 10 tane ediyorsa normal eğee etmezse bana söylersin dedi ediyor hareketli salı günü doğumum var 🌸
B_dur minibiri benimde aynı sanırım bugün biraz daha hareketsizdi… sanki biraz da bacaklarım ağrımaya başladı
B_dur Sblbngl benimde aynı sanırım bugün biraz daha hareketsizdi… sanki biraz da bacaklarım ağrımaya başladı
minibiri B_dur benimde bacaklarımda halsizlik başladı, ama karnım hala midemden itibaren büyük. Acaba o kısım kesin boşalmasımı gerekiyor doğum zamanında merak ediyorum. Hiç sancı da hissetmiyorum
Nazlimom Sblbngl kuzeniminde öyleydi hareketlerini takip edin kuzenimin etmemişti doktor ciğer geliştirici vurmuştu 2 gün sonrada doğuma girdi
minibiri Nazlimom merhaba, hareketleri nasıl saymamız gerekiyor, yani sabit durup saymak gibi mi çünkü uzanırken dönünce biraz hareket ediyo ben ne kadar dönersem okadar eder sanırım
Sblbngl B_dur kızım olacak catı muayenesi yapılmadı henüz bu hafta içi yapılır belki 38 olacak o zaman bebek kiloları nedir sizlerin
Sblbngl Nazlimom 2bucuk yaşında oğlum var cok hareketleri gündüzleri pek takip edemiyorum akşamları daha cok kontrol ediyorum.