Mnk16 Haftama giricem şükür değerlerim normal en başından beri bebek te iyi bende de bi sıkıntı yok bu şekilde hiç vitamin almayan var mı sadece Demir şurubu kullanıyorum. Doktorum ocean momy vermiştin12 haftalıklen hap kullanamıyorum diye almadım .
nazosss Mnk16 Benim yakın arkadaşım hiç vitamin kullanmadı. Folik asit bile almadı. Şimdi çok pişman. Dişlerinden oldu doğumdan sonra. Vitaminsizlik dişine vurmuş. 🤷♀️
Sehenz Mnk16 dengeli beslenmeyle kan değerlerin de güzelse çok fazla ihtiyaç kalmıyo zaten haftada bir balık yemen bile omega üç için yeterli mesela ekstradan almana gerek yok bu gibi takip edebilirsin gıda olarak eksik aldığını düşündüğün varsa o zaman takviye alabilirsin
Mnk16 nazosss Yaaaa e hiç anlaşılmadı mo hamileliğinde kan tahlili vermedi mi, ben çok kontrollü gidiyorum
Deletedmom727271 Değerleriniz normal olsa dahi rutin vitaminler vardır her hamilenin kullandığı. Bebek tüm vitaminleri sizden aldığı için sizin vitamine ihtiyacınız var ve aynı şekilde bebeğin de. Kan ilacı doğumda oluşabilecek kan kaybına karşı kullanılıyor mesela.
Mnk16 Kan ilacı kullanıyorum , bende kötü birşey olduğunu düşündüğüm için değil hap kullanamadığım için içmiyorum zaten 😔
Mnk16 Deletedmom727271 Yok canım kan şurubu kullanıyorum onun haricinde vitamin kullanmıyorum hap içemiyorum
Deletedmom727271 Mnk16 d vitamini filan damla tarzı olur onları kullanabilirsiniz aslında 😊 diğer vitaminler için de doktorunuz ona göre bir ilaç verebilir. 😊