Ebbruc Sayad prilam dr diye bi bulantı ilacı var hamileler için bulantı ilacı doktorunuza sorup kullanabilirsiniz
Kizilkafaa Sayad Cem öncelikle geçmiş olsun ama bu haftalarda genellikle mide bulantısı kolay kolay geçmiyor ben 15. haftamdayım hala arada mide bulantım oluyor daha önce pirilam ilaç kullandım ancak etki etmedi sonrasında doktorum bana zofer ilacını yazdı arada acile gidip serum taktırıyordum o da 1-2 gün beni idare ediyordu bu süreçte bol bol mideni boş tutmamaya bak tuzlu salatalık beyaz leblebi işte cacık gibi yoğurt çorbası gibi gıdalar tüket umarım en kısa zamanda geçer
yigitinannesiiiii Armut ve ayvanın faydası var diyorlar canım bide bulantı ilacı kullan dişini sıkıcaksın artık sevdiğin şeyleri ye çok fazla yemek yeme öğün sayını arttırıp az az ye
2cocukbianne Hafta en tavan yaptığı hafta geçmiyor ilaçlarla hafifletebilirsin bana ayva üstüne limon tuz iyi gelmişti , salatalık bir de bir kaç hafta sonra rahatlarsınız az sabır 😊 güzel bir hamilelik dilerim 🙏
Erenediz O haftalarda inan hiçbirşeyin faydası olmuyor ilacını artırmaktan başka bi yolun yok yada serum taktırman lazım hastaneye gidip ağız yoluyla ilaç dahi alamıycak durumdayım bulantı cok yüksek diyimce serumla veriyolar hemen etki ediyor prilamı bekleyim diyene kadar midede kalmıyor. Ama bir gün bile ilacı bırakmamk lazım ben bi kaç kez denedim ama mahvoldum ilaçsız halen daha duramıyorum 15 haftamdayım gece 2 prilam sabah 1 onzyd alıyodum o haftalarda şimdi prilam yetiyo
Hasonoral Oof diyorum en kotu haftalar ne yesem cikariyodum 🥺 ama dayanın bir kac haftaya geçecek inşallah
teachering06 8+2 deyim, prilam kullanıyorum 2 tane aynı anda içiyorum. 7. Haftadaki gibi ögürmüyorum çıkarmıyorum ama ilaç içmeme rağmen o bulantı hissi özelliklede sabahları geçmedi…. Bakalım ne olacak.. 9-10. Haftalar pik yapıyormuş..