qzm2022 Hamileliğimi yeni ögrendim Sağlık ocaginda kan testi verdim beta hcg 257 çıktı doktor 2/4 haftalik dedi hemşiresi 5 haftalık dedi kafam karistı ilk hamileliğim bilgim yok.yardimci olur musunuz?
deryatatlipinar qzm2022 doktorun ne dediği önemli bence sen doktorun dediğine inan. Çünkü doktor senin en son ki adet tarihine göre sana haftanı söylüyor.
58ee qzm2022 beta degeri tam hafta vermez son adet tarihi önemli tabi geç döllenme erken döllenme ultrasyondakı görünümde önemli
-MinikveAnnesi- qzm2022 buraya son adetinin ilk gününü yazdığında uygulama gösteriyor kac hafta kac günlük oldugunu
qzm2022 -MinikveAnnesi- Peki buraya yazdığım bilgilerden ötürü kaç haftalık olduğu doğru gösteriyordur degil mi siz deneyimlemissimizdir
-MinikveAnnesi- qzm2022 evet bazen ultrasonda birkac gün fazla ya da az gosterebiliyor ama ben burdakini takip etmeye devam ediyorum
Ogretmen_1 qzm2022 benim hcg 300 civarı olduğumda 4+4 günlük hamileydim. Son adet tarihi ile de uyumluydu sadexe sonraki hafta geç döllenme dedi haftasından bir hafta gerideydi ama genel olarak burdaki haftasıyşa aynıydı