Merve_elmaci Hanımlar merhaba, 36+6yız bugün kontrolüm vardı. Nst’de 3 kere 40ın üzerinde sancım çıktı. Doktor doğuma artık hazır olduğumu söyledi. Bu şekilde nst de sancı çıktıktan ne kadar sonra doğum gerçekleşiyor acaba, var mı bir fikri olan? 🤔
Loveis16 Merve_elmaci 32. Haftada efsane sancılarım çıktı hissetmediğim doktorum hariç herkes yakında doğum olur dikkat et dedi ama 36 dayım hala sancı çıkıyor ama gelen giden yok 😂😂
user124578 Merve_elmaci bu değişken bir durum malesef benim 29 da başladı önce 40 50 idi zamanla 60 70 oldu 35 haftalıkken 80 37 de 123 oldu 35 te 1 cm açıklığım da başlamıştı nişanımda gelmişti ama sonuç 38+3 te sezeryane donduk suyum az olduğu için
BFA Haftada iki tane sancım çıkmıştı yani ebe öyle demişti doktor ise gayet iyi bişey yok dedi iki gün sonra doğurdum 😁
Tazeane Merve_elmaci 35+1de düzenli 100e yakın sancım çıktı. Bir hafta ilaç kullandım. 36da ilacı bıraktım. Şuan 37+1im hala şiddetli sancılarım oluyor ama bebişden ses yok. Dönmüş ama kanala da girmemiş. Her gün doğuracakmışım gibi sancı çekiyorum 😔
Merve_elmaci Gamze68777 standart karın ultrason muayenesi yapılıyor, ekstra nst bakıyor her gittiğimde doktorum.