Mucizemutlusu Hatunugur bende bebek düşünüyoruz derdim ama deniyoruz demediğim için telaşlanıyorlar. 3 yıl oldu da evleneli ilk 2 sene bekledik. Yani babannem dahil herkesin gözü üzerimde 😁 saklayarak aldığım tehlikenin farkındayım
Mucizemutlusu Pinarrrrrr amin inşallah 🙏🏽 Hepimize nasip olsun buralarda bebişlerimizi paylaşmakta 🌸😍
Bayancorek Mucizemutlusu O konuda çevreyi biraz gereksiz bulduğum için ve despot olduğum için tembihledim söylemediler henüz😊 Allah hepimize sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza. 💜
AysegulAloluAcikgoz Mucizemutlusu Tabi annemlere ve esimin ailesine öğrenince söyledim digerleri zamanla öğrendi hala bilmeyende cok varda bilmesi gerekenler biliyor o yeter 😊
Ebrugy Bayancorek en doğrusu kendi düşüncem hemen herkese söylenmesi taraftarı değilim en yakinlarin annen baban kardeşlerin de tabi guvenebilirsen kayınvalide onlar bilsin yeter diğer şahıslar da zaman geçtikçe öğrenir zaten
Bayancorek Ebrugy Valla ben biraz gamsız olduğum için kimsenin bilmesini istemiyorum çok insanın bilmesi çok laf konuşması demek. çevreye kolu komşuya falan ; onlar kim ki bilsinler kafasındayım , gerekli olan ailem bilse kafi gerisi doğduktan sonra görsün. 😅😅
Ebrugy FSCMK ilk defa torununu kıskanıp beddua eden birini duydum ben olsam ömür billah yanına yaklaşmam o insanın
FSCMK Ebrugy Aynen öyle bende ilk defa karşılaştım halen kızımı sevmez surat astığını görüyorum bazen