bebek- guzel_anne1 çok yoruldum artık gerçekten hem burnum tıkalı hem öksürüyorum doktor karnında kasılma var öksürmekten dedi
bebek- Arzu24 27+5 im canım artık doktor öksürmekten kasılman oluyor dedigi için ne rahat öksüre biliyorum ne rahat burnumu temizleye biliyorum çünkü temizleyince bişe çıkmıyor bana mısın demiyor zorlanıyorm karnım kasılıyor bu sefer
bebek- Arzu24 işte öksürük çocuga zarar veriyormuş çok şiddetli öksürürsen suyun gelir aniden dedi bide altta kasılma çıktı
bebek- Arzu24 valla ben genel itibariyle hiç dikkat etmem sürekli soguk alırım o yüzden yine öyle oldu büyük ihtimalle bu seferde tetikledi birbirini
Elfdemrkol Arkadaslar grip degilseniz hamilelik RİNİTİ diye adlandiriliyor dr tarafindan burun tikanikligi bi araştirin isterseniz
Arzu24 Elfdemrkol burun akıntısı yok kupkuru tıkanık hangi tarafa yatarsam o taraf tıkanyo genelde ama şimdi gundzleride tikanyo artik 1 aydr aralıksız grip gibi deil
bebek- Arzu24 beynime resmen oksijen gitmiyor bu saatte yine anksiyetem tuttu dayanamıyorum artık Rabbim yardım etsin gerçekten biri dese burun tıkanıklığından bu hale geleceksin inanmazdım
bebek- Arzu24 gittim dün hep gögüs hastalıklarına hem kadın doguma antibiyotik başladık bakalım inşallah düzelir çok yoruldum artık yok akmıyor sanki beton dökmüşsün de donmuş gibi
bebek- Arzu24 sinüzlerim iltihaplanmış benim valla canım mecbur kullanıyorum bu hamileligimden beri 2 . kutum