Aysegulbztmr Kızlar üç gündür grip oldum. Çok kötüyüm . En çokta burun tikanikligi beni deli ediyor. Doktora gitsem bisey yaparlar mı iğne ilac vs hamilelikte yapılmıyor diye duymuştum. Yada evde ne yapabilirim lütfen yardımcı olur musunuz?
Buseyllzr Aysegulbztmr canım bende covidim son günüm bugün burun tıkanıklığımi hiç bir şekilde acamamistim uyutmuyordu bile sabah 4 te kalkıp soğan rendeledim 3 gün önce o bile açmadı burnumu dün eşim eczaneden izotenik Okyanus suyu spreyi almış hamileler kullanabiliyormus sadece tek deliğe sıktım öbür delikten çıktı ne var ne yok ve dünden beri çok rahat nefes alıyorum. Birde ağrılarin veya atesin varsa parol icebiliyosun hamilelikte. Bol bol meyve yemeni öneririm ballı süt yap iç sürekli ben öyle atlattım covidi
Moonlight38 Aysegulbztmr Buruna tuzlu su vererek tuzlu suyu burnunuza çekmek de akıntınıza yardımcı olur
Zuhalsareelif Aysegulbztmr hıc bır sey yapmıyorlar ben resmen grıp bogaz agrısından oluyordum ama senı eve gonderıyorlar hanılesın dınlen sıvı tuket dıyorlardı hastane hastane gezdım hıc hırı bır serum bıle vermedı o kadar kotuydumkı dedım ben bu degısık vıruslerden oldum bogazım acayıp yaraydı nefes almak bıle guclesmıstı ama evde tedavını kendın yapıyorsun malesef
1-anne Aysegulbztmr cnm ben hamileliğimin 6. Ayındayım 2 grip 1 corona oldum hiç birşey yapmıyorlar sana tavsiyem portakal limon kivi sık karışık veyvesuyu iç bol bol 2 günde bişeyin kalmaz inşallah